my9449 发表于 2013-9-30 11:43:25

去常平天鹅湖的SN报告

小弟昨晚去了CP天鵝湖, 第一次去, 心裏懷著上次去逸豪的美好回憶, 極為期待!之前友人已告知天鵝湖是低一檔的, 但心想應該不會太差吧! 頂多選00坐台的level吧!
:0開波! 門小! 全場分00,00及00坐台. 00的占大部份(約0條女). 00的有約;0人, 00的只有約'0人.00及00的跟本選不落手! 門小! 個能個都無波既! 小弟要求是c cup或以上! 大部份年齡系細, 約;0歲左右, 但真系唔得.我既判頭友人因只要求靚妹, 所以他們選到! 唉!
00個d好少少, 夠高. 愛玩腳既ching應該選到!但都你B cup左右, 唔夠食! 可能系小弟痳煩!
最後好在有位友人帶我去附近的發廊, 選到一件ok接受既! 夠young, '歲, 應該無c cup, 但因為她細粒, 比例上看來都幾大!真系感謝友人的帶路!
總結: 此場針對靚妹愛好者, 酒水比逸豪平得多, 大波愛好者未能滿足. 00 level 的選擇不多, 有位媽咪助理ok, 都系收00 level 個價! 但系只有B cup.
謝謝!

songtaobj 发表于 2013-9-30 14:04:06

顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

7351 发表于 2014-1-18 23:10:50

Asdffdsaadfghhjjj

貓爺 发表于 2014-2-9 20:46:01

439316379 发表于 2014-2-9 21:08:24

看看有没有

chunling 发表于 2018-1-7 05:28:12

分享和回帖是美德............
页: [1]
查看完整版本: 去常平天鹅湖的SN报告