爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

在国庆之前又去常平体验一次桑拿

lywl88 发表于 2013-9-30 18:44:07 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
早几日收到经理小菲电话,话阳光酒店重开,叫我去撑撑场,靚女小菲叫到,又9流流,咪上去睇睇咩情况,再者阳光之前两朝都系小弟主场,睇睇新朝代有咩改变。到左樟仔先电小菲跟有直攻阳光酒店。今次直接入房,小菲话预留左件好野比我,重话包我满意,呢头讲完条女768#已经行左入黎,一望woo...邻家女孩feel,经理话此女重庆人19歳刚下海,唔怪得无风麈味啦,原来小菲想我调教新人,所以甘益我,无计鬼叫熟咩(★同经理熟既好处系经常有新野食)。

一开始除衫,囡囡有d怕丑,正常既话哂新做,解甲后眼见上面两点重系粉红,忍唔住揽住啜左两啖,囡囡有d缩,我觉得合理,呢d系新下海必经既,因為未习惯,阿女由颈开始慢慢锡,到细佬位置就一啖含住重用条利顶住黎吹,阿妹好俾心机吹奏,全无齿感,我边享受双手亦漫游双峰,又教阿妹点样可以吹得舒服d,吹左十零分鐘,见阿妹有d累就带套上马,改為教支体语言,新做即系新做,下面都系红色,重要几窄下,抽插几下feel到有真水,系甘既情况下,换再几个姿势就派彩,食支事后烟,阿妹就去準备水床。阿妹水床服务都算ok,无偷鸡,唔会话新做就博大雾偷鸡,应该做既都做齐。

返上床揽揽锡锡揸揸巣巣当然唔少得,揽揽锡锡揸揸巣巣一轮后阿妹开始其他服务,搅完一轮又开始吹奏,好明显吹得比之前好左,低讃,之后果d就唔讲喇,各位师兄都估到。总结:此女肯学,听话,一教就识,好多地方都做得好足,新女黎讲算系上品,交低毛伯伯750,完成今次新人调教。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

椰子 发表于 2013-9-30 19:03:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
这样的美女会有这样的技术

lbss 发表于 2013-9-30 19:33:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
jjjjjjjjjjjjjjjjjj

fengzi_gd 发表于 2013-9-30 20:22:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
发烧退了吗了一些东西方文化建设银行股了新的是

Kvinwang 发表于 2013-9-30 20:57:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
r c r v t b y h y h y h h b

lll111111 发表于 2013-9-30 22:49:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
:lol:lol:lol:lol:lol

ppooiiuuyytt 发表于 2013-9-30 22:54:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
您要查看本帖隐藏内

吃不饱 发表于 2013-9-30 23:08:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

设技师 发表于 2013-9-30 23:54:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
#在这里快速回复#查看本帖隐藏内容

爬云的猪 发表于 2013-10-1 00:12:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看精彩啊
回复 支持 1 反对 0

发表回复