fff000 发表于 2013-10-11 19:48:57

东莞樟木头寻X偷跳遇上高挑风骚98#

前排莞仔打风,一直都唔敢上何蟹,终於近排听到有打风了,穀佐甘耐嘅精小弟决定去近近地嘅樟城。。
加上睇广告见寻欢岛d囡囡好像吾错,於是挪起个电话...俾靚女经理订房,订好房肯定系买好票冲上何蟹啦!
去到寻欢岛 刚到门口靚女经理就系门口等住我黎接待,上到房后见到 地方算企理,安全性都算好!
有几耐靚女经理带佐几条囡囡入黎,选女唔使请都系选对著你笑咯囡囡啦,就系呢个时候,有位好淫荡的笑容出现系我面前,於是我就对靚女经理讲,就佢啦.......囡囡系98号,选好囡囡梗系首先拉住条女吹吹水,抽下水,皮肤ok,光滑..."正"
话明抽水个手肯定唔会老实啦,我一手抓波,别一只手轻轻摔碟,摔到佢出水,开始轻呻吟,条女算好配合,佢都开始郁手做野,好温柔嘅系我耳边讲:“俾你搞到我好想要了我们除衫冲凉了好吗?囡囡都甘讲 罗,肯定快快拉住佢一起冲个凉先,冲凉时水床服务一样都有做少,水萧吹奏,二浅一深,锡下个袋底,又黎深喉,呢种感觉真系好爽,跟住出黎床上做服务,服务都系一样,也波推,反正莞式服务师兄们都懂的,都系呢几种.....
但呢条女做起服务会让你欲生欲死...爽到你爆..!服务做完肯定系雨衣上马,囡囡风骚的骑功,舞动起黎真系会让人顶吾顺,最紧要系囡囡下面仲会吸功,呢样野真挪命,相信有几位师兄会顶得住吸功.....俾佢骑佐十分钟后我储存佐半个月嘅货全部都爆发俾晒佢....做完一q 会让你有力再做第二q...惨败了....返到hk仲要交功课俾只老虎...哎...男人真系命苦啊!!!!!
凌走时影佐几张相俾各位师兄睇睇,影得唔好请见谅...

**** Hidden Message *****

cloes 发表于 2013-10-11 19:51:53

好东西,看看!!!!

qa123 发表于 2013-10-11 20:00:56

椰子 发表于 2013-10-11 20:06:41

点解自己咁好条件唔挂6字头

bao3875 发表于 2013-10-11 20:16:15

ffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

早起睡觉 发表于 2013-10-11 20:25:49

的的顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

lkw00001 发表于 2013-10-11 21:32:26

不错,又占了一个沙发!

gary414 发表于 2013-10-11 22:17:15

lmkk,mijjjm

gary414 发表于 2013-10-11 22:18:48

ggyhhuhbuij

steve1339 发表于 2013-10-11 22:37:52

膜拜神贴,后面的请保持队形~
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 东莞樟木头寻X偷跳遇上高挑风骚98#