dorgel 发表于 2013-10-14 18:31:15

体验常平天美国际睇大型百花齐放秀=稚嫩652#嘅百般呵护

从网上得知常平依家都全部开放了,喺网上寻搵多样化嘅秀场以及女女漂亮嘅场所,喺141睇到天美刚刚更新嘅照片吸引了我嘅眼球尤其系睇到女仔都及其后生,好多种类型。因此拨通david经理嘅电话下昼去睇秀!
坐车总系都好多人,有点挤迫,之不过自己唔想去理会个挤迫嘅人群,心理只期盼=早点去睇睇女女,选到自己嘅女生,经过颠簸快到站时打畀经理派车接我,当我走到同心宾馆时就发现天美国际嘅车已经喺此等候,睇嚟效率都狠高!前往酒店大堂,经理热情嘅带我到走秀厅坐下,睇睇现场:哇!都好多师兄再次等候,睇嚟选女系要:下手要快,,,嘻嘻,,,,开始睇秀!
当音乐响起,烟雾迷蒙睇到有几个女郎身著军装三点性感上场,火辣嘅舞蹈-还有手拿-黑色鞭子舞动确实有几分火辣嘅野性,应该系撩人嘅一段从此开始!过了一阵昏暗嘅灯光瞬间亮起,每个女仔都从后台往舞台中央,经理同我介绍每个上场女仔嘅特色,,之前有两个系我心意嘅-318--386.。。但系想想多睇睇,当睇到有一个身高高挑,脸蛋好清秀叫经理立马送花,经理好快拿起鲜花送到女女手中,仔细睇牌号:652#相信今日一定可以多点开心因為都睇到佢嘅极好笑容!我一直把表演睇到最后652#走到身旁带我去房间!
到房间开始东莞iso服务=帮我除衫,冲凉,波推,毒龙。。。。最好嘅属於佢嘅吹功啦:吹起时狠火辣。又畀我舔下身,搞嘅我都刺骨嘅痕痕!因此留下好深嘅映像,确实系一位好女!依家分享畀大家:

**** Hidden Message *****

twisn 发表于 2013-10-14 18:51:01

谢谢楼主分享

kururucurry 发表于 2013-10-14 19:15:18

thanks for uploading

hoeyes 发表于 2013-10-14 19:31:50

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

earthcmd 发表于 2013-10-14 20:00:06

范德萨范德萨范德萨

benn 发表于 2013-10-14 20:15:40

谢谢楼主分享啊

中原一点红 发表于 2013-10-14 20:52:49

idr100 发表于 2013-10-14 22:02:34

好好好好好好好好好好

hmilywsb 发表于 2013-10-15 00:49:04

dfgdhghggggggggggggggg

牛夕 发表于 2013-10-15 01:20:54

。。。。。。。。。。。。。。。
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验常平天美国际睇大型百花齐放秀=稚嫩652#嘅百般呵护