nyqs 发表于 2013-10-14 18:53:07

细佬激动抗议,唯有再次去常平翔盈搵食,食到#359

闲来无事,细佬又抗议,点算好??所以话男人鳩痕真喺麻烦,又要出钱又出力!!打电话俾婷婷约好时间,问好有咩女女喺度,跟住就叫佢直接帮我留定算了,唔想拣啦!!!
上到去,婷婷带我入房,女女已经喺度等住啦!!我睇咗一眼,都ok既,婷婷无介绍错!!!跟住等婷婷出咗佢之后,就煽们开工,女女先同我整个前戏诱惑,相互出衫,你摸下我我又摸下你甘,跟住被女女捉住我细佬喺甘瀨喺甘催吹,真喺好鬼舒服!!伴随住女女一边吹一边呻吟声,我一路抓波一路摸佢下边!!最后成功爆发喺女女嘴入边!!!
都咗阵间,我地就去冲凉!!喺度要赞下女女对波,真喺好大好挺,喺水床度做波推既时候真喺鬼死甘过癮,抓起身手感好好,我都唔捨得停手啦••••冲完凉返上到床度,大家又倾下磨下甘,细佬好快又俾女女挑逗到硬晒,跟住帮我吹咗几下之后就开始戴tt上马~~•為咗平息细佬之前对我既抗议,我大力甘抽插女女,回报细佬!!!我一路狂插一路抓住女女对波,好似骑马甘,女女叫得好大声,叫我大力甘插佢涡••插咗一阵间,换女女喺我上边,佢不停甘上下郁,仲大大力甘坐落嚟,我感觉到好似插到咗女女既入边尽头,佢开始兴奋到自己抓住自己对波,我双手扶住佢条腰,大力甘向上顶,女女不停甘大声嗌:我要,快点,在用力点•••真喺越搞越兴奋啊•••最后换咗个狗仔式,抽插咗百几下之后,成功完成第一q,真喺辛苦都鬼甘!!
我地两个揽住训喺床度,连冲凉都无力啦••••
总之今次十分满意啦,唔使自己拣都可以食到好野,真喺要多谢个婷婷先得~~~

**** Hidden Message *****

benn 发表于 2013-10-14 20:17:49

谢谢楼主分享啊

aisoo 发表于 2013-10-14 20:27:23

kkjjkhgfdaghahhjaja

中原一点红 发表于 2013-10-14 20:53:27

manshuang123 发表于 2013-10-14 21:04:50

做人要厚道,看帖要回

uglybaby 发表于 2013-10-14 22:31:21

,人生乐趣小咗一半,前日

希望0 发表于 2013-10-14 22:54:13

dgagfdgdfsgdyrewyye

zch1978 发表于 2013-10-14 23:12:34

ghjjkl;;l;l

hmilywsb 发表于 2013-10-15 00:49:54

fvhghgjhgj

衣冠禽兽 发表于 2013-10-15 01:30:50

dassadsafsaffasfsa
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 细佬激动抗议,唯有再次去常平翔盈搵食,食到#359