dzbz 发表于 2013-10-14 19:11:18

哥体验常平有钱佬 始终都有第一次....(有真人相)

成7-8年无出来玩,呢度都睇左3-4年,有时都会想去常平玩下,但真系无时间
昨日无聊上来睇下
马上身痕(只因呢个星期有假),因為今日有事要去太平,而师兄甘啱系我做完野之后竟然真系wechat 我,但倾左几野电话竟然就快无电 ,拿拿声出门赶过去,点知太平去常平坐左差唔多2个鐘先到时都唔知有无坐错车,好在去到都仲可以打电话,而且仲要一入房先自动息机(个天都帮埋我),废话讲完都系入正题先唔系就快俾人打去到刚刚7点以為有show睇,原来只系睇花街,好老实的女食用指数都系6-70分,不过有个几正,下次有机会去要试下 ,系甘易睇下之后就见到我的公主22号 相头就一般啦小肥,但对焦点都几坚下 ,(小弟出来玩最紧要都系服务,几靚都好无服务一定无下次)过程我諗呢度师兄比我熟好多,唔多讲啦,我只可以讲一定俾我以前系澳门玩仲要激 ,(讲紧10年前的事,现在澳门点玩就真系唔知),最重要系又主动,你想点玩都得   ,到最后问佢可唔可以影相,总主动摆埋post教我点影
点知出到去同经理倾赛后报告,佢仲话可以拍埋片

唔知点解搵唔到点放相,希望师兄指点一下

**** Hidden Message *****

bst110 发表于 2013-10-14 19:46:37

earthcmd 发表于 2013-10-14 20:00:54

的撒发大水发的撒

earthcmd 发表于 2013-10-14 20:01:22

范德萨范德萨发的撒

aisoo 发表于 2013-10-14 20:11:53

kakakaakakakakakaakakakakakakaka

benn 发表于 2013-10-14 20:14:23

谢谢楼主分享啊

lkw00001 发表于 2013-10-14 20:52:16

不错,又占了一个沙发!

椰子 发表于 2013-10-14 20:54:48

个人意见,与本论坛立场无关

manshuang123 发表于 2013-10-14 20:59:03

做人要厚道,看帖要回

asdasdasdsda 发表于 2013-10-14 21:04:56

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 哥体验常平有钱佬 始终都有第一次....(有真人相)