爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

常平好运特种兵869真系够风骚

hack119 发表于 2013-10-14 22:19:51 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
呢排事关有d忙,所以都有出黎玩,喺利仔微信度见倒有条女相片长嘅算可以,系我嘅菜,身材好,皮肤睇嚟好光滑,利仔话系特种兵女王,服务好卵风骚,睇到我条“鸠”唧使硬晒。唧时打电话订好条女,经过一个钟时间嚟到好运酒店,之后上着4楼,利仔提前喺电梯门口等候,和利仔闲聊咗几句,就叫利仔安排好房间,就即刻叫咗条女出黎,她都主动同我打招呼,一睇就知她喺主动风骚型嘅。
  一入房条囡够风骚既,一入就伸手过来摸我细佬,话要强姦我.嚟种感觉半个月未有啦,好舒服~!!!
跟住又床上一次性战衣..发骚!跳舞 等等!! 淫我有10几分鐘,我细佬又在次挺起,带战衣一入而插!爽~边插边扯。好刺激
衫声音好大,可能系我用力大猛,忍唔住使力甘啦!经过20几分鐘交叉!最终我第一q带套而出比她!
跟住在木马也都穿上一次线战衣去,準备好了,我在过去!当然细佬甘系影相啦!几分鐘时间我在入去~在木马上波推、毒龙、超极爽wo,舒服.//波够靚!嚟个我更鐘意,更迷入。。。
返埋个床上,除咗战衣..在一次同她交战!嚟次就耐啦~ 所剩时间都俾晒她!一搞就成粒鐘啦!所以招式差唔到都用完~ 招式就唔一一详细俾师兄地啦。最终观音坐莲俾咗她。。。
嚟次既总结:特种兵也即系够玩、够骚,特色系有战衣丝~够兴奋.有啱丝战衣既师兄可以拣738条囡试试!非常兴奋!帮条囡影着相,但是话无影脸,尊重她,睇唔到脸。请师兄原谅。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

中华英雄 发表于 2013-10-14 22:59:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真不错啊~~~~~~~~~~

sbonlyone 发表于 2013-10-14 23:08:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

lll111111 发表于 2013-10-14 23:27:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
:lol:lol

yangyangfour 发表于 2013-10-14 23:30:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
sssssssssssssssssss

yangyangfour 发表于 2013-10-14 23:30:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
sssssssssssssssssss

lll111111 发表于 2013-10-14 23:31:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
:lol:lol

yao427619 发表于 2013-10-14 23:31:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

陈天长 发表于 2013-10-14 23:38:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错不错有时间一定亲身体验一下

gywxt 发表于 2013-10-15 00:11:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

发表回复