楓葉寶寶 发表于 2013-10-22 18:23:39

今天在樟木头体验360度深喉吹箫+毒龙劲钻

今日心痒痒,一于北上樟仔,直接打通lily电话定埋房就上到佢酒店,睇佐两转,一眼睇中个650。
年纪细,皮肤白,最紧要好像av女,决定留底佢开始转房做野。原来系广东妹,有代沟啦 。

进左房间,650关上门就喺我脖子上重重嘅食左壹谈,讲先俾妳留个记号。然之后俏皮嘅爆笑。慢慢嘅除去身上嘅衫,皮肤白白嘅,走上去就壹把抱住佢,手唔停 嘅喺佢嘅身上游走。好动情啊!佢慢慢嘅也把我除嗮,手握著我嘅细佬,轻轻地好温暖。然之后跪倒地板上,话我知要顶住哦,舌头轻轻地舔我细佬周围。突然大口 壹张就将我嘅dd全部吞入口中。讲实话,我嘅dd绝对标准够长,直头顶到佢喉咙中部。佢慢慢嘅吐出嚟又试吞入去,壹嚟壹回,仲用牙齿轻轻地刮,搞得我同女 人壹样轻轻地哼叫。大概呢样持续左几分钟。跟住我最爱噶独龙转黎啦!一直转到蛋蛋度,吐出嚟又试舔我嘅蛋蛋,将蛋蛋用嘴吸起嚟,扯起黎,跟住黎个360度劲吹,正!呢样嚟回走左好多个回合,而后喺我dd嘅周围又试舔又试吸, 仲有我嘅大脚、肚腩。然之后又试起手吞dd,也野叫口爆?妳懂咩?我也系而家先懂。
经过左上百次嘅嚟回吞吐我终归壹喷千里,全餐射到佢嘅樱桃小嘴里。佢仲用舌头帮我把收屘壹滴舔干净。用佢大大嘅眼仰头望住我,佢嘅表情个时真个系发姣至极。佢嘅敬业、温柔、服务、技术真系让我开眼界。
         接落嚟即系满屋嘅温情,风骚声此起彼伏,春色萦回,喺佢小穴里走左两趟、、、、、、返归走喺路上,感觉此刻系如此嘅美好!

**** Hidden Message *****

lkw00001 发表于 2013-10-22 18:30:22

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

red_bag 发表于 2013-10-22 19:07:20

dffggccffffffgg

qwopasklzxnm 发表于 2013-10-22 19:19:03

哥顶的不是帖子,是寂寞!

qwopasklzxnm 发表于 2013-10-22 19:19:33

哥顶的不是帖子,是寂寞!

szsbgo 发表于 2013-10-22 19:38:25

谢谢楼主分享

流浪猪 发表于 2013-10-22 20:14:38

manshuang123 发表于 2013-10-22 20:14:48

做人要厚道,看帖要回

lhc 发表于 2013-10-22 20:14:50

#在这里快速回复#如果您要查看本帖隐藏内

流浪猪 发表于 2013-10-22 20:15:20

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 今天在樟木头体验360度深喉吹箫+毒龙劲钻