hackerstudy 发表于 2013-10-29 08:58:20

樟木头大战AA女X -901#

见爱桑拿论坛浩南哥成日推荐901#,一时风骚一时清纯嫩口,俾佢搞到蒙查查,不过都相信浩南哥咁全力推荐,肯定系好嘢黎袈!礼拜一得闲就上去会下条女,打俾浩南哥卜房卜女,通知提前准备车过黎接.
落车行至KFC对面已见到浩南坐系副驾位,浩南哥果然守时,打个招呼就上车,车入面同浩南倾下条女,浩南吹捧上咗天,有冇咁能巴闭先!!系咪情人眼里出西施,你沉咗渠?好lar,唔使同你拗,等我试下就知真定假!
直接带901过黎试房,身材很好,卷发,第一感觉以为系撞到日本AV女优吉泽明步…细睇发觉像潘金莲,横掂都系索,起心甘满意!
交流一阵得知女女20岁,以前系凤岗做,红牌,成日点钟满晒!我问为什么,系咪有d独门房技俾人爽,佢话试下就知道!
起先艳舞一般场所都有,唔可话绝活,水床日式水床服务好多女女都识做,亦唔可算独门.上大床 ​​,女女帮我捻骨,我谂我要求一于唔淹尖,但俾浩南哥咁攘吹捧,以为有乜嘢特登惊喜可以玩,但时至此刻都无感觉到惊喜,心里落差大,反倒感觉俾人呃!
估下捻骨捻咗十分钟,女女起身换上情趣内衣加埋黑丝袜,开始叫床,把声极淫,叫我撕开丝袜强奸渠,照做!插几下,渠叫我换狗仔式后面做,照做!渠叫声真系好淫,a…o…
仲抬起条腿搭住我个右肩,哗,功夫果然了得,咁姿势都可做到…我左膝下跪,双手抬起渠条腿,咁可以受力开足马力向前顶!
差唔多走火渠又叫我停,换动作在做,渠翻过身,腿夹住我个颈,双手撑住床,叫我做,又系高难度,啱啱冷静慨细佬精虫又上黎,尼次我真系顶唔住爆lar!
做嗮d嘢我已经浑身散晒,揽住渠就瞓.起身感觉两腿发软站唔稳.大厅坐低优息阵.
见到浩南竖起拇指...good!红牌,功夫实在了得!下次定要返食!

**** Hidden Message *****

早起睡觉 发表于 2013-10-29 09:34:54

的的顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

test001 发表于 2013-10-29 09:40:03

不管你信不信,反正我是信了。

lkw00001 发表于 2013-10-29 10:05:47

不错,又占了一个沙发!

xiaojiantang 发表于 2013-10-29 10:11:27

:):):):):):)

lhc 发表于 2013-10-29 10:32:14

#在这里快速回复#果您要查看本帖隐藏内容

daiwei326 发表于 2013-10-29 10:34:14

很开心看到你的信,但是你是不是和我一直聊下去的人

wa4742488 发表于 2013-10-29 10:38:06

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

wa4742488 发表于 2013-10-29 10:38:25

啥也不说了,楼主就是给力!

wa4742488 发表于 2013-10-29 10:39:18

啥也不说了,楼主就是给力!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 樟木头大战AA女X -901#