爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

大战天美国际-野性功夫特工女郎-双飞-之旅

huajiaquan 发表于 2013-11-1 14:29:03 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
由於严打,一直唔敢上莞仔玩!最近系david仔微信度睇到有特工女郎玩,终於忍受唔住拿起个电话订房,
去到天美后david仔已系门口等紧我,一见到david仔我就问佢有也好介绍.david仔就马上回答特工女郎890及806!
两个事但你选。。好...信佢一次,无几耐david仔安排佐890及806入黎俾我睇....
两眼一睇..两条女不会上下,难.....难....终於下定决心,黎个双飞..david仔一走开,我马上就抱著890及806,
890及806 都好配合,边诱惑边shade真系爽!在换上police战衣!在捞假阳具等等sm出来亮..
.慢慢甘一上一下,我就狗子趴著,添毒龙做口爆!真系天上人间勒种feei......
冲完之后,返去到床上,决战终於开啟啦!一个帮我按摩,一个帮我吹簫,我两只手一手一个wave
又用假阳具抽插,再用振动棒绑著来玩等..抽插下面,先上890之后再插806,
佢地两个乱流摆posture比我插!真系淫到爆..我见806下面紧小小,我就卖力插佢,
佢不停甘喊,话..你弟弟好大,慢小小啦,我顶唔顺啦,越喊我就越用力插,
之后890主动话,到了我,真系淫到爆,我都未话到你,你就自己送上门姐,甘就你拉!
又同890决战...终究将佢地搞定.....不过细佬起码出佐几q,真系差点被佢地搞死....
890及806完事之后,话下次得闲在玩过啦,记得在搵我们!我话!好,得闲先!
之后有在讲了,甘系休息啦!训到听日中午11点几先返。
甘系唔自己独食啦,甘系要捞出来比ching地开开眼福!希望多多支持细佬,先有更多report!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

sos888 发表于 2013-11-1 14:29:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
女人世界男人海洋

akaiarkim 发表于 2013-11-1 14:45:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

qa123 发表于 2013-11-1 14:56:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

sd1230 发表于 2013-11-1 15:10:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
nbmgcnmghmgh

打炮王 发表于 2013-11-1 15:13:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

wangzhen1122 发表于 2013-11-1 15:28:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
jhgjgjhgjhgjhgjhgjhgjg

52035203 发表于 2013-11-1 16:48:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

a3500608 发表于 2013-11-1 17:47:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哇哦不错女警啊

idr100 发表于 2013-11-1 18:25:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好好好好好好好好

发表回复