paranoia 发表于 2013-11-3 10:18:28

体验樟木头JH811,美人如画!

尼次去寻欢岛撞啱以前18#,走咗一阵番黎工号变成811#,
上次食过之后仲返寻味,谂咗 ​​你就成一排!今日得啱有骨运,咁我点都要执返你!
渠相头几纯几嫩,喳喳俐都系咁吸引人!扮晒骚样都系觉得纯!
渠跳舞真系好好睇,sex紧!渠将我头埋落白嫩慨胸前,有浓慨香水味,赞!
双手从足跟一路摸晌胸,雪白慨肌肤真系人间尤物!
剥埋衫,雪白大乳坚挺企系我面前,条俐又不时撩逗我!
屌!俾你搞至精虫已满贯冲上头,咁我唯有推低渠扒开双腿狠狠执入去!
一阵翻云覆雨过后,我揽住渠欣赏囡囡满足慨表情,如书画般靓丽!
囡囡D波,皮肤雪白雪白嫩如啱啱过水慨豆腐!又多水多毛!极品黎袈!!
肉价700蚊,真系平到笑

**** Hidden Message *****

TP9 发表于 2013-11-3 10:39:11

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

mattawa 发表于 2013-11-3 11:09:04

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

mattawa 发表于 2013-11-3 11:10:28

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

newlearner 发表于 2013-11-3 11:20:49

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

cocunut 发表于 2013-11-3 11:27:15

Thank you for sharing .............

gcy 发表于 2013-11-3 11:29:07

KKKKKKKKKKKKKKK

小林哥 发表于 2013-11-3 11:38:23

膜拜神贴,后面的请保持队形~

Kvinwang 发表于 2013-11-3 12:26:02

s x x d c f v f v g v g v g b

中原一点红 发表于 2013-11-3 12:30:23

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验樟木头JH811,美人如画!