郝晓琳 发表于 2013-11-8 23:33:40

去体验木桶桑拿点知遇著个木美女

工作太忙关系有一段时间无出报告,好多以前有出开报告既师兄都吾见左影,睇黎以前热闹既日子以经改变哂,
一想到呢点个心不其然吾太舒服,毕竟己经系四台日子吾长吾短,有几深既情义结。

入番正题,上去玩sn只试过系长安玩过一次木桶待浴,记得同我待浴既技师系东北人,
企系个木桶入边用一对白奶湿左水系我身上磨黎磨去既感觉到以家都好有深刻印像。
自从无去长安玩之后一直都无机会再玩木桶待浴,近排系网度见到有间场有木桶玩,
心思思想去试下,自己安排时间就出发。
因為今次纯綷想玩木桶,而且又系閒日应该吾会太多客,所以无留定牌,靠临场眼缘,即系睇啱就上。
去到副理招呼入走秀房拣女,第一转第一个出黎试房既技师自己感觉吾错,身形好fit,
问副理佢表现点,佢话ok,好多客试完都无投訢,甘我又多心想睇多d技师,反正閒日客吾多可以慢慢拣,
个副理叫我记低工号先之后再睇女,吾知系咪先入為主,睇左三转都好似无第一个技师甘好,
之后决定搵第一转既技师。
入到房第一件事先叫技师开定盘木桶水,因為个木桶比我想像中大,基本上三个成年人都坐得落,
要装满一桶水需要一段时间,我系佢装水时就同佢做下体检顺便起下佢底交流下。
点知个技师好似吾多钟意讲野甘,一问一答,态度几cool下,心諗头先挂住睇你身材同埋諗紧点样系木桶玩,
无留意你一直都无物表情同笑容,结果我用左吾少时间讲下笑话逗下佢开心气氛先好番。
因為木桶系间场新加既服务,所以佢吾太熟练,好多时有d位需要我去提点点做,好在佢都算系听教听话,
过程都算系甘,当然无去长安玩个次甘好玩,但总算完成左我再玩木桶心愿。
个木美人技师美定吾美就见人见智,不过佢身材真系几正,正宗有前有后,
可能我要求过高又或者靚女系cool d,如果佢多讲少少野同埋多番少少笑容,我相信佢应该会系一个吾错既技师。
照旧出片睇下个木美人加个大木桶,比各位师兄一齐感受一下

jackytianzhi 发表于 2013-11-10 00:36:10

high还好还好还好还好还好还好刚刚好姑姑

王哥 发表于 2014-1-12 22:55:41

iaaeagle 发表于 2014-1-20 02:10:36

{()
         )))    - -
          ((((***/| ||
          \) \|// | ||
          /   \   |_|)
         /   \|||
      /       \ |||
       ,`_,`_,`_,`|||已经阅读.......有空去验证...

309285395 发表于 2014-1-23 02:01:29

gvfhffgvxvjj

貓爺 发表于 2014-2-9 20:58:41

wzqwjl 发表于 2016-1-18 10:27:42

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

wzqwjl 发表于 2016-1-18 10:27:43

wzqwjl 发表于 2016-1-18 10:27:45

wzqwjl 发表于 2016-1-18 10:27:48

页: [1] 2
查看完整版本: 去体验木桶桑拿点知遇著个木美女