爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

原黎樟仔有个金牌经理

月缺花残 发表于 2013-11-10 09:36:13 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
次次去到都系爆晒房,宜家任欲门真系火爆!3点到,处处人满為患!d副理打晒交个个抢房抢女,我就多谢浩南安排搵到个茶室落脚,其他c兄就有甘运气坐系大厅等!因為我早已卜好女,唔使抢,就系等房间!期间又有c兄上黎,甘啱大厅又系搞活动,叫也“色魔”至低奖励红牛一罐,我运气就一般,抽中减免50蚊!茶室等咗半粒鐘,听到隔离房间不断传出a…a….o….ou…屌...成条野都硬晒,差d冲入房间睇下现场添!真系有d顶唔顺,问浩南最快几时有房,浩南话最快半粒鐘!我捻换个地方!俾浩南拉住倾家常,又送多两罐红牛俾我饮,我话唔使啦,饮多更加顶唔顺!反俾浩南人生经历吸引!未捻到浩南甘后生阅历甘丰富!好似篇长文小说!甘啱倾至有房,浩南第一时间安排我,可见搵浩南的确优人一等!以后搵你都有面,唔使同人争!
    讲返今日条女999#所谓第二红牌!样头好纯,身材好,身晌香味好味!内在算极品,c级吸手波,粉红霖,细细粒粒!吹簫一般,其他都系iso做足唔使讲!最中意囡囡个笑容,天真无邪!同佢做足2q落楼,埋单750人仔!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

sbonlyone 发表于 2013-11-10 09:58:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

Unique1890 发表于 2013-11-10 10:04:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Asdascascasf

早起睡觉 发表于 2013-11-10 10:26:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
的的顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

wuliaoge626 发表于 2013-11-10 10:32:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多谢楼主提供的信息。。。。。。

Kvinwang 发表于 2013-11-10 10:40:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
de er f v g g b b g g b b g

Kvinwang 发表于 2013-11-10 10:41:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
de er f v g g b b g g b b g

anhuiwuhuqijun 发表于 2013-11-10 10:51:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

edies2012 发表于 2013-11-10 10:55:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
支持楼主!

xiaobin7242 发表于 2013-11-10 11:11:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复