dylanok 发表于 2013-11-10 09:46:43

体验樟木头606#~未试过甘舒服

好耐无去情人岛了,今日要会一会lily先得,微信问lily有也好介绍,唔够1分鐘就话
606# ,好就606#,我一向都对lily有信心。上到情人岛,lily见到我又热情甘招呼我
抵锡!无几耐lily带女女入房,正!
上房关门,女女扑埋来,嘴佐我一野。女女话我好靚仔。真系识讲野。冲凉除衫,先去冲凉做水床服务,都系标準既莞式iso服务。女女技术唔错,过关。

返到床上,女女继续服务。呢度滴房镜多,系镜入边睇住女女為我服务,都几过癮。女女话算多,而且都几搞笑。讲下笑下,唔使好耐就觉得熟落左。女女既毒龙钻做得好唔错,钻得好深。钻到我差点失禁甘制。女女话,如果区有枪,真系好想直接帮我开后门。讲到开后门,我就对女女讲,我有枪呀,不如我帮你开啦。点知女女话,我鐘意帮人地开后门,唔鐘意俾人开自己后门。服务做下做下,细佬就硬左。女女就开始帮我吹,女女技术狠好,吹得我好爽好舒服。女女既深喉又深又到位,而且可以持续不停地深喉,爽到晕呀。细佬硬到不得了,女女问我,等阵想射响边度呀。我指住女女块面话呢度。女女话左好之后,就开始更加落力帮我吹,深深浅浅,浅浅深深,最后快要发射果阵,女女直接将细佬对準巨块面,用手不停甘chock住细佬,瞬间,乳白色液体全数射系女女块面度……事后女女话,滴精好有营养既,美容极品,仲问我使唔使搓滴。我就话,我大男人唔需要美容,留比你算啦!

休息过后,继续享受iso服务。服务做完,女女就用黑色麻绳绑住我,话要强奸我。绑完我后女女就开始帮我吹,吹硬左,主动带套一也就坐左上来。女女系上面越做越快,边不停甘摇边叫好爽呀。可怜我系下麵,动也不动不了,任由女女搞。女女系上面搞得快果阵,真系惊女女会将细佬坐断。好在女女身经百战,经验丰富,无出现坐住细佬既情况。我想反抗,主动,点知女女唔比,一直系甘又摇又做,直至巨将我坐爆……真系有种比巨强姦既感觉!
比女女强姦完,亦都快到鐘啦。於是冲凉,著衫。出黎埋单600人仔,抵到烂啦!好!下次
再黎搵区,誓要叼区3次。

**** Hidden Message *****

早起睡觉 发表于 2013-11-10 10:32:10

的的顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

YUANPI 发表于 2013-11-10 11:13:40

hhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kmt2012 发表于 2013-11-10 11:31:46

不管你信不信,反正我是信了。

12300 发表于 2013-11-10 11:58:30

啥也不说了,楼主就是给力!

李理理 发表于 2013-11-10 12:06:54

哥顶的不是帖子,是寂寞!

lhc 发表于 2013-11-10 12:08:23

#在这里快速回复#如果您要查看本帖隐藏内容

lhc 发表于 2013-11-10 12:09:50

#在这里快速回复#如果您要查看本帖隐藏内

中原一点红 发表于 2013-11-10 12:13:01

franker1 发表于 2013-11-10 12:33:06

thank you for sharing
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验樟木头606#~未试过甘舒服