爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

好运极品大波囡囡612号——波真系靓

haliao8 发表于 2013-11-11 09:25:47 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
今次系我月头去试既~成日睇呢度既报告话呢间野既表演好正~于是就去睇下~为了想小D人,唔想同人争我就星期1先去
去到的4楼同一般酒店一样~个经理就带我去了一间大房,间房有个表演台,等了10MIN先开始.....唔明D SHOW好似间间都会迟开始
可能系等冠D人黎先......表演内容几好睇,有去过既一定知,未去过既一定要睇下....个经理仲话唔系黎左好耐,咁就试下呢个612,
呢612非常大波,入到去我都有D惊渠系打假波,点知一渣落去非常之软,正呀~本人好小叫大波,一来惊系假野,2来我惊渠肥,
但今次呢个612就唔同,符合哂我要求,一开波渠就除哂我D3,帮我系咁吹,佢咁大波,我当然要求渠乳交啦,但佢话上水床先,咁都岩既,上到水床有水先好玩吹疽分钟我都系出唔到就带套男上,我系咁渣佢个波,
渣渣下,插插下就出左了
之后就去水床玩,都系个D野,功夫做足,对波够大做水床真系正好多,特别系叫渠帮我做乳交做配D,好正,玩了都成半个中有多,就回到床上最后大战,男上女下,女上男下,狗仔,再男上女下,都系系咁渣渠对波...点知都系出唔到.. ...
最后要渠打出黎...有D失礼.....佢个到都算窄,但唔系太多水...见渠用了KY我就冇咁兴奋了,搅到失礼人前......
出了之后都好细心帮我冲凉,都算唔错,但反啅就不会了,间场咁多女,梗系试多D啦都系冇相报告,但希望各位支持下
唯有用广告相,等大家知我讲边位,喜欢大波既一定要玩下

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

早起睡觉 发表于 2013-11-11 10:14:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
的的顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

benchi77t67 发表于 2013-11-11 10:24:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
vvvvvvvvvvvvvvvv

sbonlyone 发表于 2013-11-11 11:16:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

wsq65975505 发表于 2013-11-11 11:26:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

wsq65975505 发表于 2013-11-11 11:27:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

test001 发表于 2013-11-11 11:34:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

中原一点红 发表于 2013-11-11 11:55:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

o_zi_2003 发表于 2013-11-11 12:09:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
求教,点先可以除衫睇到大唔大波呢?

陈天长 发表于 2013-11-11 13:53:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错不错有空要亲身体验一下

发表回复