爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

在樟木头卜定大波神乳609# 超多跳舞相!

qsums 发表于 2013-11-15 20:20:26 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
每日洗洗楼, 饮饮酒经己系小弟生活既一部分, 由於经常四围见客, 所以本人ga集邮量都相当惊人, 甘岩礼拜四去开深圳见客, 甘就紧系顺便系到开开运啦

打电话卜定浩南,有无料介绍, 佢推荐609#巨乳少女,其实出黎消费ga都紧系想搵到个顺眼有feel ga去马啦, 自己拣唔定,就交俾d经理咯

好彩浩南哥识读心, 帮我搵到件正野, 佢叫做拉拉, 佢波大皮肤滑, 囉油又圆又白, 温柔有礼, 如果系我条女就好la
佢跳舞就一般般,最靚点就喺地面打滚,滚黎滚去,笑死人!我就乘灯光黑呜呜就攞出手机影!佢好似有发觉,但都俾我挨过佢,跳玩舞,车靚灯
佢个样鬼鬼地, 有几分似阿sa,  之后呢条女就好似自己gf甘好温柔同我脱衣解裤, 一齐冲凉, 同我冲得好乾净,特别系细佬, 期间我就揸住佢对大奶用力吸, 吸到大家都好有feel, 跟住洗乾净完返上床同我dup骨先,力气好大,穴位好准, dup得好舒爽皮, 我敢讲呢次系我人生dup骨最soft ga 一次。

dup完上套吹, 吹功好劲, 此时jj已抬起头来, 佢再同我奶袋底时已经硬无可硬, 於是佢就坐上黎玩坐莲, 坐到我都顶唔顺, 可能对住靚女细佬好feel d, 到咗转第二个post大m脚嘅时候好快d就射晒出黎, 真系无用, 下次再玩耐d, 买单6就走人

下次一定要食多佢一次, i will be back

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

0600306aa 发表于 2013-11-15 20:37:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hyrtryjfyjfymty

0600306aa 发表于 2013-11-15 20:38:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
yhfchgcghfuyfjygujgui

椰子 发表于 2013-11-15 21:17:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
房地产绝对撑不起一个经济大国

jun198763 发表于 2013-11-15 21:22:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

佢个样鬼鬼地, 有几分似阿sa,  之后呢条女就好似自己gf甘好温柔同我脱衣解裤, 一齐冲凉, 同我冲得好乾净,特别系细佬, 期间我就揸住佢对大奶用力吸, 吸到大家都好有feel, 跟住洗乾净完返上床同我dup骨先,力气好大,穴位好准, dup得好舒爽皮, 我敢讲呢次系我人生dup骨最soft ga 一次。

RICKYTUNG 发表于 2013-11-15 21:27:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
GGGGGGGGGGG

lkw00001 发表于 2013-11-15 21:28:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

superpig 发表于 2013-11-15 21:40:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
很有激情的一个技C

中原一点红 发表于 2013-11-15 21:41:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

zhanglongd 发表于 2013-11-15 21:46:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复