月缺花残 发表于 2013-11-16 19:28:49

体验东莞cp旺角第一击新女926#绝对吊得过!

无惊无险又到周未啦,今个星期落去东莞玩一定要玩出自己噶疯狂,唔系噶话就唔似我噶风度同埋风格其他我就唔讲甘多了,天下武功出少林,床上功夫出常平,晚上5点到佐东莞常平,跟住出去吃饭、唱k、10点半先过去旺角,啱啱花街开始,啲女全部企嗮出来,差唔多有30几个。我就检佐件新女926,模特918rmb。

简单介绍条女:模特926、新手技师、20岁、湖北人、身高1.70、蛇腰。

硬件:蒸汽、水床、沙发、圆床情景房。

过程:关埋门之后我同囡囡都无未点出声,囡囡都无急住话除衫,慢慢拖住我到床边度去,叫我坐系度先。我开始feel到激情d一刻应该开始啦,囡囡开始舞动全身,扭动距条蛇腰一步一步行紧过来。跪系我面前隔着我条牛仔裤系甘帮我瀨。条唔争气噶细佬硬到我自己都晤知点去形容,我系度念甘样噶场景应该睇a仔先可以见到噶,真系hi到爆炸。跟住除佐我条裤开始展示囡囡噶吹功,真系好棱舒服,囡囡系甘瀨,吸,转,摸,时不时仲用渴望d眼神来望住我。我系一直训系度享受住传说中噶吹功。晤到十分鐘我就俾囡囡口爆佐。依家落来就系冲凉时候啦,我训系张水床度囡囡首先用消毒水帮我冲洗细佬先,跟住帮我身上打湿用沐浴露来回按摩,波推,水中萧,水中毒龙,成个过程大概用佐30分鐘左右。最后又上返张床度,我都系训系度正面对住囡囡。囡囡开始帮我调情无一阵条野又硬返,跟住帮我做冰火九重天,真系无得顶啊!条女帮我吹下吹下系甘深喉。我觉得有feel了,叫囡囡帮我带上个套仔。对准下边一插。哇。。。囡囡噶叫床声,我到依家仲难忘啊!换佐几个姿势大战一翻,呢一q用佐成半个鐘。囡囡feel到我差唔多要出水,仲用对好需要噶眼神同埋叫出来叫我大力d大力d,系甘用下边顶过来,呢种配合真系我玩得最happy噶一次。实在忍唔住了,呢一射个脑全部空白交枪收功。备注:岩开头我系偷拍囡囡噶相片,后来俾囡囡发现之后,经过我同囡囡噶沟通,囡囡都好配合我噶摄影同埋拍相,所以摆出来俾师兄门分享下。走噶时候埋单868rmb,因為今日搞活动十点半到场都有奖抽少50,各个经理都好人我都没抽奖,佢都帮我直接减咗50,自己觉得超值。

happy总结:
1:囡囡系120分鐘当中无论系床上定水床服务都非常配合,每个动作都非常到位,囡囡比较玩得开。
2:常平囡囡比之前又多佐好多,房同冲凉噶水床睇起身比较舒服,服务呢方面相对来讲比较专业!系师兄门发泄噶好地方
3:呢次出来玩无严打现象,相对安全。
4:走果时拉我讲话下次过来可以尝试下圆床房,又话好快又要换新制服诱惑ol..希望下次过来玩果阵可以见到。
5:应该好快都会来多次!

**** Hidden Message *****

benn 发表于 2013-11-16 19:53:09

谢谢楼主分享啊

lkw00001 发表于 2013-11-16 20:42:38

哥顶的不是帖子,是寂寞!

jacky20 发表于 2013-11-16 22:09:26

看看先。。。。。。。。。。。

qa123 发表于 2013-11-16 22:44:45

o_zi_2003 发表于 2013-11-16 22:53:24

样子稍微差一点,其他都很好

林中白狼 发表于 2013-11-17 00:34:57

fdddddddddddddddddd

ldk051 发表于 2013-11-17 00:37:22

哥顶的不是帖子,是寂寞!

bryantchu 发表于 2013-11-17 00:43:05

哥這不是推文推的是羨慕!!

Happyboy1980 发表于 2013-11-17 00:50:04

十分精彩,强烈支持桑拿网!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验东莞cp旺角第一击新女926#绝对吊得过!