爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

有图有真相~在东莞体验好运巨乳388

uranas 发表于 2013-11-18 20:18:31 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
好耐都出过报告...今次真系出返过报告先得!!!
有半年未上过东莞玩,所以9都痕哂!!!
就同个fd上左去,本来系去鑫x,但听过fd讲好运d女好似几好,就一心上去试新场。
上网做定功课,见过d相,都算ok,怕人多所以就留左388。
上到去就有show睇,个show真系好正,d女坐系你上面任摸   
我当然见女就渣落去,起码渣左四五个,有大有细,有个仲要几靚女(下个目标)。
睇完show就上房,安排得好好。
388服务真系得,咩都有得玩,绝对有偷懒,总评分都好高,身材好得,g奶走肥,条腰真系瘦,波大到2隻手都渣唔哂,身材真正到有得顶。过程就唔讲喇,不过本人觉得值得一试。
另外个fd试左668, 又系大波, 佢都话好好玩。
加上睇show时都见到可食指数都高,绝对可以再去!!!值得推荐既场~~
仲有格价比真系好好,到今时今日有甘既价钱有甘服务真系唔错。

废话小讲,睇相啦~

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

huangzhengheq 发表于 2013-11-18 21:39:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
j d j j d j d j j d

dalan123 发表于 2013-11-18 21:41:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

eeee 发表于 2013-11-18 21:45:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jacky20 发表于 2013-11-18 21:51:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
KKX..........

hagabaga 发表于 2013-11-18 22:00:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

kuafu01 发表于 2013-11-18 22:02:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
囡20岁,哈尔滨人,皮肤够晒白,仲要都系上下粉红 ,身材好,
个鲍鱼仲要得几条毛好粉嫩,好痕正 。   
入到房612开始帮我吹,培训生搅我上面,个培训生好痕淫,叫得好骚,
一摸个鲍鱼,哇好痕多水,可能黎左几日少比人搅。就搅佢先,
望住佢个淫样再舔她的粉lin,再抽插那粉嫩鲍鱼 ,
第一q就比左培训生,休息下,每隻手各揸一边囡囡粉波 ,爽死。
之后因為培训生只可以执一q,所以我早d叫佢走,
因為612可能吾惯两条女

开心就好123456 发表于 2013-11-18 22:03:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddddddd

吃不饱 发表于 2013-11-18 22:16:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

qa123 发表于 2013-11-18 23:11:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复