fcvy 发表于 2013-11-20 10:25:27

东莞樟木头任欲门之体验篇

Zmt任欲门,11.18在sz办完事时间尚早,想起既来之则安之為何不去会一会老朋友浩南仔,于是决定去试试。
打电话给香港仔 订房,现在任欲门日日爆棚,房间不是一般人能订到
从zmt火车站落车,浩南过黎接,这次没有堵车,5分鐘抵达,拿拿临入房,浩南已经帮我留好件好野!相信佢啦!
放好晒所有野后就各自除衫除裤,囡囡高约五呎四,廿岁出头度,对野好坚挺,除了bar后应声弹出来,我伸手检验下,果然系坚野,又挺又软熟,正! ops: 先去冲凉,然后返到床上先帮我吹,佢的吹功了得,吹了十分鐘后戴套上马,先男上女下做左五分鐘,跟住由佢系上面训落去抱住我去骑,俾佢不停插左约十分鐘后出左第一次,我好少俾女骑出来,佢d骑乘功夫真系唔讲得笑;完事后帮我按一阵对脚,之后再去冲凉,回来后休息一会兼倾阵计,得知佢之前系淡水做开,仲同我介绍淡水边间场好玩,好多场的服务价位,十足老手一名,我同佢讲都有去过淡水玩,但未去过佢讲的场,佢话淡水玩的人好识享受,要做好多服务,系呢度佢话肯定唔会做得好似淡水甘足,话拆账计法唔同(都唔知系咪);跟住再帮我吹起后再戴套上马,这次做左差唔多三十分鐘,玩尽四大花式后终於再出多次,当堂成个人散左,休息一会后刚好到鐘,去冲洗一下后便著衫走人,买单6旧走人

**** Hidden Message *****

o_zi_2003 发表于 2013-11-20 10:58:11

睇唔清楚个样啫

mattawa 发表于 2013-11-20 11:23:50

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

wa4742488 发表于 2013-11-20 11:30:38

哥顶的不是帖子,是寂寞!

qa123 发表于 2013-11-20 11:53:15

lmingmm 发表于 2013-11-20 12:23:21

顶顶顶顶顶顶顶

rsnr100 发表于 2013-11-20 12:36:04

dddddddddddddddddddddddddddd

zhu111110 发表于 2013-11-20 12:50:44

alejandro 发表于 2013-11-20 13:01:44

gooooooooood

sbonlyone 发表于 2013-11-20 13:09:49

啥也不说了,楼主就是给力!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 东莞樟木头任欲门之体验篇