爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

昨晚雄C互动体验报告

沧海听潮 发表于 2013-11-28 09:27:19 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
事关之前又话3中全会又打风又成, 都有成个几月留港消费, 见风走左, 同个玩开互动既老死去番主场雄c食下女

一到步, 好耐都有见既副理呀风仲系甘热情, 上黎前已经留晒心水, 岩岩撞正有得抽奖,虽然我都有咩中奖运,

不过女女掂就得啦

其中一条831未落鐘, 881就带我地上房, 等左半个鐘到, 终於另一位女女都黎埋, 好野唔怕等既.

881就有d波到, 有少少肚腩, 但笑起黎好冧, 把声又够甜, 未除衫都食下波饼先。而831就岩岩新做, 有c波到,

白白净皮肤滑, 好玩得(后期玩落仲放)我同我fd夹好晒, 衫都除埋, 一黎到就叫女女铺水床, 我fd享受下先,

1对c,1对d波4隻奶系水床度波推, 又玩埋波夹肠仔, 佢都玩到唔愿上水  到我时, 都系要跟佢一样

波推夹肠,831仲加招妹妹捽细佬比我... 到上番床, 2条女唔驶讲野, 我地2个麻甩训低,

自动波擒上黎含吹舐啜做齐, 我比831吹时又走去搞下881对奶, 831仲要识玩埋深喉,

搞到我fd叫我忍住都忍唔到口爆左 , 成个月既货仔一野出晒比佢,

佢仲好识做, 黎个回马枪出完再含, 真系爽死细佬

我fd仲未出到, 2女齐齐走去搞佢啦梗系, 我就唔输蚀, 后边偷袭, 指插妹妹加食挞啦, 2个女女都有反抗,,,

最后都搞到我fd口爆左一野...休息时间, 同d女女玩下按摩波推, 回左阵气, 今次梗系换转黎玩啦,

我搞881,虽然唔比车,但玩69果时又比埋我fd含奶, 831就含住我fd, 我系天花镜睇到果果画面真系何其淫乱  

吹功同埋揸住佢既d波又好快令我起头, 上套女上, 佢真系唔偷懒, 系甘骑系甘骑, 对奶系甘上下弹,

我fd都忍唔住要比细佬佢含下, 即时变左2王1后, 锄到佢淫声四起, 但我果fd 状态麻麻,

831扮到好失落既表情话要, 呢个时候, 我后推紧881好爽都唔理, 即时抆出黎换套, 一起提起831个pat,

就拮入去,妹妹都黎窄, 佢呀一声叫出黎,之后系甘屌, 佢就系我fd耳边不停淫叫,

呢个画面真系令我有种系人地男友面前屌紧佢条女既feel

跟手仲要试到831由小车变大车车到我脚软住完成埋第2q

今次諗唔到2条女又玩得又夹到, 够放唔会话好怕羞好见外, 又听话,基本上咩都玩齐, 尾中不足系等831果度耐左d

同埋走果时岩岩落雨有公司车, 不过呀风都好好, 帮我地搵d包车出番火车站走人

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

huangzhengheq 发表于 2013-11-28 09:48:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
f f f g h h h h
回复 支持 1 反对 0

zero725 发表于 2013-11-28 09:49:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

qa123 发表于 2013-11-28 10:02:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lkw00001 发表于 2013-11-28 10:23:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

simonwong 发表于 2013-11-28 10:40:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
let me see  ...............

liaozixinhao 发表于 2013-11-28 10:40:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

mattawa 发表于 2013-11-28 11:08:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

可靠小郎君 发表于 2013-11-28 12:28:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
。。。。。。。。。。。。

卡卡龙 发表于 2013-11-28 13:29:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dizzy:

发表回复