wjx79979 发表于 2013-12-22 11:14:20

体验常平麗X酒店大戰水多肉嫩715,可愛大波妹

前一排,东莞常平都俾人炒得大风大浪,加埋工作忙碌,真系有时间偷欢...
哩排陆续收到多位部长性息,话点好点好.. 睇来已经风平浪静,就过黎睇睇,諗住去常平happy.. 有个715 睇落唔错,book好,準时到达!
场所依然唔少熟人在此娱乐,閒谈几句,叮当经理提醒可以入房..

睇番715真人,走肥大波款,摸摸皮肤都够滑,把声又好听... 见佢深深乳沟,真系顶唔顺,即刻除衫开波~
肉贴肉甘,真系滑。 竹笋d波,好好揸! 揸几野,都未开波,囡囡就开始淫声四起,真系好销魂,小心俾隔离房ching听到啊,喂!
揽住囡囡我锡你,佢锡我,周身锡来锡去甘,好快就好精神,带雨具开波,天气都几冻咖,但系佢细妹俾到我温暖感觉,都唔算太阔,size啱我,圆圆嘅lo,系甘坐我莲,拉住我双手去揸佢对波,十足av感受.. 跟住就锡我波啲,扭晒腰甘,边锡我边坐我,哇~真系鬼死甘舒服,我揸lo,佢瀨我条颈,细佬系里面越来越大,加埋囡囡淫荡叫声,可能耐咗有开波,有耐就爆咗、

**** Hidden Message *****

twisn 发表于 2013-12-22 11:53:03

谢谢楼主分享

manshuang123 发表于 2013-12-22 11:56:25

做人要厚道,看帖要回

sea921 发表于 2013-12-22 12:24:41

DDDDDDDDDDDDD

jun198763 发表于 2013-12-22 12:34:17

佢锡我,周身锡来锡去甘,好快就好精神,带雨具开波,天气都几冻咖,但系佢细妹俾到我温暖感觉,都唔算太阔,size啱我,圆圆嘅lo,系甘坐我莲,拉住我双手去揸佢对波,十足av感受.. 跟住就锡我波啲,扭晒腰甘,边锡我边坐我,哇~真系鬼死甘舒服,我揸lo,佢瀨

早起睡觉 发表于 2013-12-22 13:41:06

ddddddddddddddddddddddd

fireblood 发表于 2013-12-22 13:43:48

lkw00001 发表于 2013-12-22 13:57:42

哥顶的不是帖子,是寂寞!

Kvinwang 发表于 2013-12-22 14:00:27

s we d r f f f g v b g b h n h h n h n n h

jj0836 发表于 2013-12-22 14:05:04

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 体验常平麗X酒店大戰水多肉嫩715,可愛大波妹