6317131a 发表于 2013-12-26 08:29:53

在平安夜玩波的性誕节体验58#

圣诞节其实对rookie黎讲系有咩感觉, 因為系香港呢个算系一个情侣既节日! 如果唔想自己一条友过, 甘唯有主动搵人陪啦!! 今次出报告呢条囡其实之前红过一排, 但rookie因為有影到相所以有出, 加上当时囡囡就回老家, 甘就算啦! 点知寻日收到电话话囡囡返左黎做, 甘就梗系要快趣食返个头围庆祝下呢个普天同庆既x mas啦!!

出黎玩甘耐, 好难遇到一个完美既囡囡, 有样既, 通常有咩波2有波既, 通常有咩样! 更唔好讲话serive果d啦! 呢条囡老实讲都算系2样都齐(等阵睇相就知) 上次试囡囡果阵佢剪左一个短发, 估唔到过左排变左长发! 个人觉得靚左, 对波都好似大左! 由於晚上有约, 上到去就叫经理安排房开炮!

服务都系果d, 要求既都会做!! 详细唔多讲啦!! 但值得一提既系, rookie觉得比几旧可以同呢d质素既囡执返剂! 绝对系超值! 老实讲, 系街上望到好多靚女都唔及呢条囡, 有几好, 自己睇相!

ps: 今次太赶都有影到相, 相片系场地人士提供, 个人觉得仲正过自己影, 各位ching有福啦!!

**** Hidden Message *****

yxh2001455 发表于 2013-12-26 08:37:49

hhhhhhhhhhhhhhhh

jj0836 发表于 2013-12-26 08:39:54

Kvinwang 发表于 2013-12-26 08:49:36

Sdcdcfvfvfvvffgfg

jjpanda 发表于 2013-12-26 09:23:30

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

jlai217 发表于 2013-12-26 09:37:49

支持!支持!

早起睡觉 发表于 2013-12-26 09:44:10

dddddddddddddddddddddddddd

13507487456jkl 发表于 2013-12-26 09:53:10

不管你信不信,反正我是信了。

qa123 发表于 2013-12-26 09:55:12

aaron007 发表于 2013-12-26 11:46:12

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 在平安夜玩波的性誕节体验58#