爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

在平安夜玩波的性誕节体验58#

6317131a 发表于 2013-12-26 08:29:53 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
圣诞节其实对rookie黎讲系有咩感觉, 因為系香港呢个算系一个情侣既节日! 如果唔想自己一条友过, 甘唯有主动搵人陪啦!! 今次出报告呢条囡其实之前红过一排, 但rookie因為有影到相所以有出, 加上当时囡囡就回老家, 甘就算啦! 点知寻日收到电话话囡囡返左黎做, 甘就梗系要快趣食返个头围庆祝下呢个普天同庆既x mas啦!!

出黎玩甘耐, 好难遇到一个完美既囡囡, 有样既, 通常有咩波2有波既, 通常有咩样! 更唔好讲话serive果d啦! 呢条囡老实讲都算系2样都齐(等阵睇相就知) 上次试囡囡果阵佢剪左一个短发, 估唔到过左排变左长发! 个人觉得靚左, 对波都好似大左! 由於晚上有约, 上到去就叫经理安排房开炮!

服务都系果d, 要求既都会做!! 详细唔多讲啦!! 但值得一提既系, rookie觉得比几旧可以同呢d质素既囡执返剂! 绝对系超值! 老实讲, 系街上望到好多靚女都唔及呢条囡, 有几好, 自己睇相!

ps: 今次太赶都有影到相, 相片系场地人士提供, 个人觉得仲正过自己影, 各位ching有福啦!!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

yxh2001455 发表于 2013-12-26 08:37:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
hhhhhhhhhhhhhhhh

jj0836 发表于 2013-12-26 08:39:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

Kvinwang 发表于 2013-12-26 08:49:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Sdcdcfvfvfvvffgfg

jjpanda 发表于 2013-12-26 09:23:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

jlai217 发表于 2013-12-26 09:37:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
支持!支持!

早起睡觉 发表于 2013-12-26 09:44:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddddddddddddd

13507487456jkl 发表于 2013-12-26 09:53:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

qa123 发表于 2013-12-26 09:55:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

aaron007 发表于 2013-12-26 11:46:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

发表回复