杨过11 发表于 2013-12-29 14:21:13

再探名门,pink pink幼幼识出水

呢期睇经理d微信,俾名门d相引到鳩痕
·····
去到靚女经理招呼,由於有倾过计,知道我中意也类型
佢直接call咗几个牌俾我拣

都系我中意嘅波女,皮肤好,嫩!!
我拣咗其中一个232号,萝莉型,仲带著无辜嘅眼神望住我

除衫
有惊喜!!两粒提子好粉
冲完凉,含住粒lin令我爱不释手
含得囡囡打冷震,而且不自觉呻吟
系果种真实嘅呻吟,一d都无作假
我手摸佢下面,有d湿湿地
睇来佢做呢行唔系好耐

口爆
虽然唔系好熟练,但系都好认真
69式嘅时候我手指玩得佢出好多水,闻咗下无海鲜味‘

口爆一次,搞两次
由於佢对波太靚,皮肤又比较白,我抓得多都见到有d红印,真系sorry

埋单原本750嘅,优惠100,优惠嘅钱俾咗囡囡作波上红印嘅补偿

肯俾映相,不过唔肯出镜,几张背影照

**** Hidden Message *****

deygah 发表于 2013-12-29 14:34:12

啥也不说了,楼主就是给力!

lhc 发表于 2013-12-29 14:35:18

#在这里快速回复#如果您要查看本帖

jzyanmin 发表于 2013-12-29 14:51:17

本主题所有言论和图片纯属会员个人意见,与本论坛立场无关

zhu1986 发表于 2013-12-29 14:57:16

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

hy921323 发表于 2013-12-29 14:57:45

哥哥好好好几及接口那火炬屦及剑及呵呵呵呵和半个火炬解开了

linx-007 发表于 2013-12-29 15:02:28

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

diamond114 发表于 2013-12-29 15:26:37

肯德基呃呃呃 发表于 2013-12-29 15:38:41

2013年12月27日,深圳福田区大润发消费21,会员号18126047080,请提交,谢谢!

lkw00001 发表于 2013-12-29 15:39:36

啥也不说了,楼主就是给力!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 再探名门,pink pink幼幼识出水