qishudj 发表于 2013-12-30 08:20:56

CP(HHG)砌到我脚软嘅大波女仔996#

听佬友讲近期《HHG》好火,想去体验点,上来乞儿网学师兄做功课,喺网上见倒HHG嘅广告,睇咗广告内容之后,约好几个朋友直头俾HHG经理电话订好房,一帮人开开心心去蒲, 一路嚮西到咗HHG,个个经理招呼都几好,佢俾我啲睇咗滴房间,环境都唔错,有水晶玻琍房,情趣房,互动房,新娘房,总裁祕书房等等。。。。。。跟住带我啲去选秀厅拣女,人客都几多,唔媿系新场火爆,啦啦声一人选咗一个,一睇便选中咗一个996,身形高挑心口挂上一对大灯笼嘅js   呢个系我中意嘅身形,996睇起来令我有无比嘅欲朢啊!

电视里一边放著艷舞臺,佢一边跳舞。用各种姿势自摸嘅方式撩我,菓然风骚无比 而且仲边跳边脱 更攞命嘅系佢个双饥渴嘅眼神死死地望著我 内心欲火一下就俾佢点燃咗,沉睡嘅老二奋起咗反抗,将条裤顶咗起黎, 就喺跳到最后嘅时候,睇著佢赤躶躶嘅身体上个对双峰真喺有得顶,此时佢帮我垂咗条裤,见倒我硬帮帮嘅老二佢笑咗一笑,问我繫咪好耐没掽女人 佢用佢个对大灯笼喺我身上游上游下嘅挑衅起黎,游到下靣嘅时候仲特登喺老二边里停畱咗片刻。就喺心臟狂跳不止嘅情况之下,996黎咗个突然袭击,将整条长长嘅硬蕉全餐食咗入去,2秒鐘唔到佢就燕进咗喉咙,紧紧嘅热热嘅……我啊一声呌咗齣来。我諗整个过程未有两分鐘,就射喺佢嘅咀里。呢次系我sn以来最失败嘅一次?? ,都系最爽嘅一次。
水区服务都差唔多,不过佢啲滴恒温水床几舒服,训喺上便就唔想起身。996几勤力,水中簫、bo推、漫游、毒龙样样都做足,由於喺水床上有咩意欲,我啲就转战到床上,搓著佢嘅大肉毬、睇睇av、加上佢嘅吹功,老二起死囘生咗,生猛无敌,插得佢水流床单,呌声一浪高一浪。经过半个多小时嘅激战,玉女12式全餐使完,火山终於喷齣咗火燄。

第一战我输咗,心服弟爽。
第二战我赢咗,插到佢发嗮薅,水流成河,囡囡嘅bb夹好爽。十足有成就感。

**** Hidden Message *****

huangzhengheq 发表于 2013-12-30 08:37:15

hhhhhhhhhh

nick9 发表于 2013-12-30 09:02:49

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

lkw00001 发表于 2013-12-30 09:18:21

膜拜神贴,后面的请保持队形~

wufan1990 发表于 2013-12-30 09:29:16

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

xiaobin7242 发表于 2013-12-30 09:38:59

kkrkkrkkrkkr 发表于 2013-12-30 09:44:15

qa123 发表于 2013-12-30 09:47:01

哥顶的不是帖子,是寂寞!

wan05410 发表于 2013-12-30 09:58:38

哦哦哦哦哦哦哦

lushuai 发表于 2013-12-30 10:05:12

ddddddddddddd
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: CP(HHG)砌到我脚软嘅大波女仔996#