爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

又去新X国际,961#囡囡无得弹——样靚,服务好,兼且骚

cnyunxi 发表于 2013-12-31 15:07:06 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
呢日几个fd去常平唱k,六点零钟就去到may flower,一人简左一件,开场。其实我地简既囡囡都系靚女,系玩既过程中,都几好feel,我地个个都諗住今晚有著落啦。点知临完场,有两个囡囡话今晚唔方便过夜,但可以快餐。我吊,来得k,肯定諗住过夜既。算,唔难为你两个。放生。

食完宵夜,有著落既fd抱著囡囡番左酒店happy。同无著落fd,商量一番,今晚无理由食白果既。去桑拿算。呢期最红都系新濠国际靚女经理。之前都稳过巨,靚女经理招呼好不但只,人仲好靚。同个fd讲起,fd话,巨都想去见下靚女经理。ok,call靚女经理。靚女经理番早班,已经落班,不过知道我地要过来,话巨会番酒店招呼我地,抵赞。虽然may flower 离新濠国际(即系1/2岛唔远),不过靚女经理都系安排左车过来接我。

到酒店,上4楼,靚女经理已经等紧我地。个fd见到靚女经理,系我耳机细细声话,靚女经理掂哦,上唔上钟既?我回巨一句,如果靚女经理肯上,我早就上左啦。同靚女经理齐齐入房。靚女经理先帮我地点左饮品,一阵,就带左囡囡入来,十零个。个fd可能被靚女经理迷住左,第一轮就已经落手简左个大波囡囡。我唔岩,再来,靚女经理好有耐心,继续上囡。第二轮,无第一轮甘多,见到个961,样靚,有气质,而且对眼有电。ok,搞掂。

估唔到,961表面睇落斯斯文文,入到房,细佬一唔小心就比囡囡一也楂住。囡囡边楂,边话,好大呀。仆街,我都未楂你,你就来楂我。等住你就知道我既犀利。楂楂下,囡囡话,要去报上钟。ok,系囡囡报上钟果阵,我一式双龙出海,从后包抄,楂住囡囡对波。囡囡一开始系惊叫一声,不过好快就镇定下来。一边报钟一边享受我既楂波龙爪手。报完钟,囡囡开始反击,推我落床,之后话,叫我乖滴,唔果唔系等阵就强奸我,哈哈,求之不得。囡囡先去罗毛巾铺床,之后就开始跳舞,跳跳下,囡囡就跳左上来,挑逗我。好快,我地就变成两条肉虫。细佬硬左,囡囡系我既照顾下,下面湿晒。上套,先男上,搞搞下,可能囡囡hi左,好主动既开始车我。就系甘,同囡囡边车边做。真系好能爽。几分钟过后,可能系太有feel,忍唔住,爆左。

休息左几分钟。囡囡就带左我去水床做服务,系水床上面,比囡囡搞搞下,细佬又开始起头。但见囡囡趴系水床度好落力甘帮细佬吹,囡囡吹功都过关,特别系作深喉果阵,可以感觉到囡囡喉头会收缩,爽。比囡囡吹吹下,细佬又爆左。冲干净,番床上。囡囡又开始做服务。呢个囡囡真系落力,无吞托。服务做完,囡囡又开始主动照顾细佬,系囡囡照顾,细佬都算争气,第三次起头。上套,先来狗仔式,囡囡似乎好享受呢个体位,我边系后面插,囡囡边哎“亲爱的,好爽,快点,爽死了”,听到我零舍有动力。系后面都做左好耐下,实在无力。驯底,囡囡坐左上来。囡囡坐莲既速率都几下快,囡囡坐坐下,发觉囡囡全身开始涨红,下面不断收缩,我知道,囡囡高潮来左。一个番身,将囡囡压在身下,大大力抽插,囡囡可能太爽,叫声大叫拆天。细佬被囡囡下面紧紧夹住,好快就已经到顶,射左,射左,细佬都感觉到囡囡下面仲系不停收缩……

成个过程,超级回味。落钟,刚好个fd亦落来。同fd交流下赛后报告,个fd话巨都好满意。可能太岩太冻,靚女经理已经番左去。不过靚女经理都有安排同事送我地番酒店。

而加想偷影真系难,净系影左少少,最后,附相!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ice5525 发表于 2013-12-31 15:08:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
接口就快了极乐空间

bulabula 发表于 2013-12-31 15:12:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

liway 发表于 2013-12-31 15:19:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
加菲 苦工;lkjdf工;回城是工;lkjfd工;加载;加时

晨曦 发表于 2013-12-31 15:37:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

c7758258 发表于 2013-12-31 15:50:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

风花雪月 发表于 2013-12-31 15:52:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

Tonyback 发表于 2013-12-31 15:54:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dasdasdasdasdas

segadc911 发表于 2013-12-31 15:57:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
uuuuuuuuuuuuuu

tyzg 发表于 2013-12-31 16:00:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
如果您要查看本帖隐藏内容请

发表回复