DG938 发表于 2014-1-8 11:19:36

哥顶的不是帖子,是寂寞!

dely 发表于 2014-1-8 11:24:21

啥也不说了,楼主就是给力!

jun198763 发表于 2014-1-8 18:28:23

当眾师兄都搵到心仪既囡囡之后, 大家就开始互相斗劈一番,, 经理亦都入埋黎劈埋一份, 我就同倍数兄諗住队爆个经理, 点知反被佢两个队返我转头, 见势色唔对我都系去开下演唱会先, 玩乐既时间永远过得好快, 转眼已经十点中, 於是拿拿声叫经理安排房间互动游戏, 本来以為佢系度系玩洗衣机, 点知佢话玩估老婆先, 又一次估佢唔到, 经理首先将房间灯光关掉, 之后用佢好雄浑既声线(其实系大声)介绍呢个游戏点玩同会奖罚d咩野, 呢个游戏玩法基本上系要被朦住双眼, 凭手去摸在场囡囡波波既感觉去搵返边个系自己当晚既老婆, 而估中就奖锡囡囡波波, 估错就罚饮酒, 了鸟, 萤火虫或打飞机呢几样, 呢个游戏通常都系输多赢少, 好多师兄都系被罚了鸟, 搞到被人光猪甘济, 玩完第一个游戏之后大家继续劈过, 到11点左右再叫经理安排另一游戏~~洗衣机, 玩法就系囡囡会光著上半身轮流在各人身上互动一番, 系强劲既音乐同经理既带动下, 每位都玩得不亦乐乎, 所有游戏过后, 大家继续玩乐互劈, 安巴兄就先行同佢老婆返房做运动, 眾人玩到12点几都好似差不多到顶, 有师兄就提议去宵夜, 而我地临离开既时候经理交带所有囡囡必须有服务同唔比早走, 之后就一齐去宵夜, 席间安巴兄做完运动落左黎一齐食, 呢餐宵夜真系丰富都极, 又烧蠔又虾粥又有十几样其他烧烤同小菜, 十几个人食埋单每人都系七兜野(当然只系计男士啦), 食完宵夜就各自返房做运动喇

549803135 发表于 2014-1-8 18:32:36

ddddddddddddddddddddd

raymon15 发表于 2014-1-8 18:45:07

wangc79 发表于 2014-1-8 19:00:47

yufei0922 发表于 2014-1-8 19:28:02

哥顶的不是帖子,是寂寞!

mianhuatang 发表于 2014-1-8 20:32:16

发达范德萨发

勃大精深 发表于 2014-1-8 21:36:35

lcx1975 发表于 2014-1-8 22:20:21

~\(≧▽≦)/~啦啦啦
页: 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25
查看完整版本: 再体验帆船,美女898连体黑X袜,性感到爆