爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

大战丽城国际868号爽

wjx79979 发表于 2014-1-6 08:07:01 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
已经好耐无去常平啦。难為细佬饿左甘耐。呢日,放假。无聊聊甘系要去满足下细佬啦。听好多c兄话小梁经理又热情,唔稳巨book房稳边个。虽然我系生客,不过小梁经理系电话入边都好有耐心解答我既问题。同小梁经理约好时间就出发。一路向西,都好顺畅。到常平后,等左几分鐘,就坐上小梁经理安排经公司车。无耐就到左酒店。响前臺报左手机no.后,见到小梁经理,比我想像帅气。,,甘就好啦。不过都系諗下就算。小梁经理就带著我入房,点左杯冻奶茶。小梁经理就开始分批带囡囡上来。可能系去既时间早,囡囡唔系好多,可食用指数同其他地方无咩区别。有几个囡囡都几岩我心水,分别系108,868,888,858,仲有几个,唔记得no.啦,下次去再记过。本来系諗住简108既,不过,要1000人仔,贵左滴。都系便便地简番巨,868#,800人仔全包。

868#囡囡,身高唔算高,皮肤白,摸落好滑。囡囡对波系吸手波,全身走肥。囡囡最吸引我既系巨既笑容,好甜而且带点媚。同囡囡入房后,先剥光猪,之后揽住囡囡上下搜身。囡囡同一时间开始攻击我细佬,好快,细佬就硬左。囡囡推开我,先帮细佬清洁下,之后,就开始為细佬服务。囡囡并唔急於一啖吞晒细佬,而系用条利慢慢既扫细佬,扫得甘上下先成啖吞晒细佬入口。真系无得顶。我比囡囡吹到双手紧拉床单,个中滋味,真系爽到晕果只。几分鐘后,细佬系囡囡几也深喉下彻底爆发,派彩。系床上驯左一阵,就同囡囡到水床上洗白白。囡囡水床功夫相当到位,一招一式都有板有眼,真系从头爽到落脚指公。水床服务做完,返回床上,继续服务。服务做得差唔多,囡囡又开始重点招呼细佬。囡囡吹得真系好,平时第二q,我系无甘快起头既,不过呢次,好快就比囡囡吹到硬晒。招呼囡囡带套,先比囡囡主动。估唔到囡囡骑功都相当出色。囡囡响我上面越骑越快,左摇右摆。真系定力少点都会比囡囡骑爆。骑得甘上下,到我发挥,先来一式半边烧鹅比,之后转番男上女下,最后转我既最爱,老汉推车。前后同囡囡搞左二十分鐘左右,囡囡比我搞到身水身汗,当然我自己都是一样。完事后,成个人软晒。

时间到左,同囡囡一齐去买单。小梁经理过来问服务意见,对868#甘得囡囡,我实比满分。等左一阵,小梁经理安排车送我到车站,番归。总结番呢次桑拿,无论系小梁经理安排,定系囡囡服务,都令我相当开心。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

sunshine 发表于 2014-1-6 08:08:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
FSFAFSFASFASF

lkw00001 发表于 2014-1-6 08:09:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

flyerzh 发表于 2014-1-6 08:09:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

flyerzh 发表于 2014-1-6 08:10:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

流浪猪 发表于 2014-1-6 08:47:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

idr100 发表于 2014-1-6 08:47:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好好好好好好好好好好

lushuai 发表于 2014-1-6 09:06:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddd

songwei004 发表于 2014-1-6 09:11:22 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看啥样子

研究生 发表于 2014-1-6 09:39:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
sd5fghyuhjik,l

发表回复