翅膀 发表于 2014-1-6 14:38:37

常平xx豪初恋fell之#966号 有图分享

琴日来到最近评价唔错嘅xx豪!先打电话搵叮鐺预订,系深圳坐和谐号30分鐘到东莞常平
到佐之后见到叮鐺,人几客气即刻带入房捡囡囡,!睇佐几轮囡囡质素都唔错,叮鐺系隔离一路介绍囡囡嘅特点!睇佐大概30个囡囡到最后捡佐个新上牌嘅#966号,波路几正咖,好后生又几得意。叮鐺都话距唔错,波波仲系粉红色,以前仲系没做过呢行。捡佐距之后叮鐺就拿佐间豪华水晶房比我,囡囡都好主动拖住我嘅手带我入佐房,首先帮我除袜换拖鞋,仲说先帮你按摩下,等到服务员送饮料来之后我地就开始亲热!囡囡态度好好一直都笑住,好有初恋fell。囡囡将电视转到内部台,边跳舞边挑逗我,时不时又系我身上摩擦下,搞到我好鬼嗨!!囡囡逐啲逐啲甘除晒我啲衫裤,之后用湿纸巾清洁佐一下我阿弟跟住开始帮我吹,哇!!好卵舒服,感觉口技好ok。囡囡一边吹一边摸下大俾,时不时又舔下蛋。囡囡好落力甘同我吹,大概吹佐15分鐘到我同囡囡讲我唔系甘容易吹出来咖,囡囡笑住问我要唔要先做一次,还系继续吹,我话甘就先来一次啦!囡囡同我阿弟带佐个套之后就骑佐上来,东摇摇西遥遥问钟意咩姿势,我叫距自由发挥下先,后面睇到阿弟系囡囡丰满嘅囖柚度出出入入,真系特有fell!呢时候对手肯定都唔得闲啦,揸住距果对靚波,嗨到无得顶。系这样一路摇了几分鐘就顺利出水!
我情不自禁甘偷影佐囡囡几张相同各位师兄分享下。

**** Hidden Message *****

lkw00001 发表于 2014-1-6 15:09:59

哥顶的不是帖子,是寂寞!

奶茶加冰 发表于 2014-1-6 15:18:21

多谢楼主分享!!!!

中原一点红 发表于 2014-1-6 15:20:37

qa123 发表于 2014-1-6 15:25:07

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

每天想你 发表于 2014-1-6 15:54:26

哥顶的不是帖子,是寂寞!

tyu 发表于 2014-1-6 15:56:46

kkkkkkkkkkk

飘风 发表于 2014-1-6 16:02:37

不管你信不信,反正我是信了。

lushuai 发表于 2014-1-6 16:03:47

wwwwwwwwwwwwwwww

小张实业 发表于 2014-1-6 16:08:15

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 常平xx豪初恋fell之#966号 有图分享