沧海听潮 发表于 2014-1-7 13:45:51

在樟木头体验802# 任我砌 销魂调情使我甘下败风

到站之后仲亲自接送,真系无得话!
女女入房,条囡好可爱,波波脆。笑容几好,入房后就开始做準备工作,铺床、开音乐,跟
住打电话起鐘。

开始跳舞,身姿几正吓,跳起嚟几鬼吸引。一边跳一边撩我同埋细佬,撩硬咗细佬开始除衫,光溜溜后吹簫,口上功夫唔系特别正,可接受范围

吹咗阵带套上马,屌到澎澎声,可能我系第一个客,下面有少少黄河氾滥。够窄又够滑,呢种ml啲感觉超正吓,十两分鐘冲关,被套阻住嗮

水床服务唔多讲,已经唔系好注重呢啲。再讲番第二次ml

条囡换双丝袜自摸勾引我,跟住骑上身撩我,硬咗之后,我撕开丝袜準备上,但一起身细佬唔知点解软咗小小,但人仲系热火焚身甘。

有解,俾佢又吹多阵,呢次我醒目啦,嗌佢坐上莲,甘就得了,顶咗阵自己翻身骑马征讨,进行快速活塞运动,又系一阵澎澎声,屌到差唔多应该有廿分鐘到都仲没出货,此时经已系有嗮力气。爬系囡身上透气,觉得囡身有小小发抖,瞇埋只眼喘热气,甘系男人都明啦,佢高潮就快嚟啦,呢种情况系sn系后少见到嘅,点可能唔兴奋?马上抱起囡仔坐系我大脾,双手捧住对萝柚继续猛插,插咗阵手又开始有力,将囡掉转,推狗仔,呢种姿势插的好深,但可以俾到男女共同嘅快感,猛插咗几十下双双累倒!

**** Hidden Message *****

jsn171717 发表于 2014-1-7 13:49:56

ghfhdfhdfhdfhd

kangming8885 发表于 2014-1-7 14:06:30

哥顶的不是帖子,是寂寞!

阿业 发表于 2014-1-7 14:06:34

是是生生死死生生死死生生死死生生死死生生死死生生死死

670318216 发表于 2014-1-7 14:11:04

哥顶的不是帖子,是寂寞!

zzzz1957sn 发表于 2014-1-7 14:21:25

不管你信不信,反正我是信了。

twcy1668 发表于 2014-1-7 14:24:15

好性感 , 很想看下去

Mohicans 发表于 2014-1-7 14:48:42

thanks for sharing

gcs422 发表于 2014-1-7 15:02:16

不管你信不信,反正我是信了。

DLJSZ 发表于 2014-1-7 15:03:15

膜拜神贴,后面的请保持队形~
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 在樟木头体验802# 任我砌 销魂调情使我甘下败风