一头雾水 发表于 2014-1-7 16:23:10

开年第一q,睇真空show!第一次前往美怡登

各位ching你地好!新嘅一年又来了,祝各位ching,心想事情,日日食新囡!
讲开又来,早知文仔转场myd,都一直未得閒去,年底公司事情又多,加上天气又冷,都未过去,又听佢讲衣架myd有真空show睇,哇!正..终於抽出时间,被佢真空show吸引过去。念住等多几日,约多个朋友过去,实在等唔住!

老规矩快到常平通知派车接,10分鐘车程到达酒店,直上八楼,文仔在门口等住,一见面就话好耐有间,哈哈...系呀!实在好耐有间!拉拉声带我入去t臺,当时我有d呆!果show臺甘细,ching又多,叻次死硬!抢唔够快,就有得食!文仔话有条正野介绍,no。611 玩得样正,服务好!佢就比相我睇!我一睇正wor,就同佢讲就611信晒你。搵角落坐慢慢欣赏真空....抄左牌等下次再搵!(几百字....)

準备好间牛魔王房间,进去..硬件果真唔错!服务果阵,好多都叫囡囡省略了,可能佢真系靚妹嘅原因,下面窄窄,每一下抽插都好紧!(几百字....)

下鐘之后同文仔吹水,话你接甘多间场,叻间硬件最好!唯一就系果t臺....
佢话过咗年之后会重新装修!扩大show臺,甘咪就好咯!完咗之后,细佬就自己落去隔离曼联餐厅食d野!填饱先返去....

**** Hidden Message *****

lkw00001 发表于 2014-1-7 16:29:05

哥顶的不是帖子,是寂寞!

johnstar0311 发表于 2014-1-7 16:31:11

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

hotea21 发表于 2014-1-7 16:51:15

Alex3d 发表于 2014-1-7 16:56:05

good good good

asdfghjk1234567 发表于 2014-1-7 17:23:26

膜拜神贴,后面的请保持队形~

liangkshun 发表于 2014-1-7 17:41:51

等等等等等等等等的的

椰子 发表于 2014-1-7 17:46:32

站着干,看着干,真爽,

流浪猪 发表于 2014-1-7 17:58:29

每天想你 发表于 2014-1-7 18:00:44

哥顶的不是帖子,是寂寞!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 开年第一q,睇真空show!第一次前往美怡登