爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

花都会所苦战疯乳128号

xinjiao 发表于 2014-1-16 08:16:56 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
唔知系唔系年纪大,个人有D懒,唔想去咁远玩,所以近近地去左花都会所玩,贪渠坐地铁两个站就到。寻列都打个电话订房,好彩做定功课,打俾阿杰订房先。去到,讲真呢间场我都系第一次嚟,阿杰接待我,我话我第一次嚟你间场玩,想有个好D既经历,渠就介绍咗128号俾我,话渠波大,服务好,不过少肥,不过唔紧要,都系果句:要有BABY FAT先有肉地。到介绍128号,佢话渠系新做,黎咗一个星期到(信半成都死),十八、九岁,不过对车头灯劲大。一只手只可以渣住半个,仲要系青筋波。我估系E CUP挂。
    虽然大,但唔DUM。除衫冲凉,近距离睇真啲。个波真系劲大,仲系青筋波。冲凉都果啲嘢,冇咩特别。之后上返床,飞咗背脊服务,直接就前面啦。前面都系body,锡lin lin,冰火!条女慨口技就一般啦。尚算可以。大概吹咗五分钟后,去已经感觉到我细佬已经好硬啦,去就带帮我细佬带套,之后坐咗上黎我度,我当然狂插佢啦,渠狂叫之余亦反击,就乌低身用渠最强既导弹压到我透唔到气。一路插渠,一路睇住两团倒吊肉球系度跳,果然系好享受。
  坐咗大约十几分钟,俾佢个屎忽下下撞落嚟,搅到有啲痹痹哋,于是换一换过姿势,转用「男上女下」咁样就会舒服啲。再插入去个下可能用力得滞,听到渠「嗯...呵......不行唷...呵......」叫到好凄惨,全身都打哂冷震,但系我一嘢入哂,咁就理捻得渠,摆好个阵就发力向前顶,一口气连续顶咗几十下,下下都好够狠。一阵急速抽插之后,就射哂出来…条女hing到死揽住你,唔比你抽番出来…直至射哂之后…无哂动静…,渠先帮我拿番出来…。
   好啦,大家休息下,冲下身,倾下计。但第一次实在太过用力啦,冇晒体力搞第二次啦。算啦走人,走时系走廊有见到两件好嘢,有件又系大波妹。抄底个牌,过几日嚟会会你先得。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

fishr 发表于 2014-1-16 08:27:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
请问耳朵上的方法通过 v

qa123 发表于 2014-1-16 10:57:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

daojianxiao 发表于 2014-1-16 11:27:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

hj380076303 发表于 2014-1-16 12:48:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

ga093b005 发表于 2014-1-16 12:48:19 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Good ching

明明白白明明 发表于 2014-1-16 12:49:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

bosssss 发表于 2014-1-16 13:41:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
...........

qq200988 发表于 2014-1-16 15:54:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

409315246 发表于 2014-1-16 17:18:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。
回复 支持 0 反对 1

发表回复