爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

CP体验835#萝细抽X好舒服(点解靓女经理块面甘易红既)

hack119 发表于 2014-1-17 16:53:13 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
快到年尾,又系时候奖励细佬。虽然深圳近滴,但始终都系觉得常平好玩滴。不过常平一直系度加价,早两年500可以食到既囡,而加都要800啦。若果明年常平再加,都唔知我仲去唔去得起。去常平就贪巨多选择,一间唔掂仲可以好方便去第二间。另外去常平仲有个好重要既原因就系想去探下靓女经理。

做完滴也,用微信同靓女经理Book好房,出发。系汇美落车,先去肥婆度食番个烧鹅饭。食饱,Call靓女经理,等车接。好快就到左新濠国际。一排无见,发觉靓女经理更加迷人。靓女经理一见到我,好热情甘过来拉住我既手,一阵香味迎面仆来,好香呀。闻落似Chanel,靓女经理既品味唔错。入到房,靓女经理坐响我隔离,问我今天要简咩类型既囡囡。我话,我想简你。靓女经理面一红,话,我又唔靓,我地呢度滴囡囡比我靓得多啦。望住靓女经理有点面红果样,真系有几分心动。好啦,唔逗你啦。上囡。呢一次来,比起上次,滴囡囡好像系少左滴。靓女经理解释,因为有滴囡囡已经提前番去过年。理解。简左一阵,简岩835#。

呢个囡囡属于主动型既。入房好快就将我剥光猪。调好音乐后,就跳舞。囡囡跳舞果阵,慢慢都将自己剥光,同时自摸。囡囡身材唔错,波有C,腰算细,萝唔大。囡囡帮细佬清洁完后,慢慢甘开始含住细佬,囡囡条俐好软好灵活,细佬比囡囡濑得好舒服。好快细佬就完全硬晒。呢个时候,囡囡开始使出看家本领,深喉,真系插得好深,我自问,我支也都唔算短,估唔到囡囡成支吞左落去,平时去桑拿,好少囡囡可以做到呢一度。我可以Feel到细佬头比囡囡喉咙紧紧夹住,呢种感觉好刺激。应该系囡囡既深喉太犀利,无耐,我就比囡囡KO左。水床服务无咩特别地方,不过系水床度系囡囡连续深喉下都系比囡囡吹起左……返回床上,先唔错其他服务,叫囡囡上套,上完套后,囡囡好主动先骑左上来。囡囡下面紧,而且有水,好过瘾。囡囡系上面做左一阵,就换姿势,换我钟意既狗仔式,囡囡既萝虽然系细,但结实有肉,从后插入,好舒服,超正。狗仔式越做越快,滴啪啪声好响,加埋囡囡既叫床声,超兴奋。累了,又换番囡囡系上面,Feel到差唔多要爆果阵,又换番狗仔式,大大力插左一轮,派彩……囡囡好有敬业精神,做完,继续服务直到落钟。

出到来,靓女经理问我满唔满意,我话,如果可以简你,一定满意。靓女经理面再次红左,哈哈。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

675777560 发表于 2014-1-17 16:58:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

naifang 发表于 2014-1-17 17:06:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

椰子 发表于 2014-1-17 17:16:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
个人意见,与本论坛立场无关

xiefeng880 发表于 2014-1-17 17:19:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
企鹅鹅鹅鹅饿鹅鹅鹅饿鹅鹅鹅

ppeng588 发表于 2014-1-17 17:36:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

wsq65975505 发表于 2014-1-17 17:41:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

wsq65975505 发表于 2014-1-17 17:41:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

wsq65975505 发表于 2014-1-17 17:42:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

wsq65975505 发表于 2014-1-17 17:43:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复