qiusibo 发表于 2014-2-1 23:09:57

在常平体验万豪国际826#,好爽

最近比较有时间, 所以写返元旦时既report,
记得我同个朋友下午过左去cp,
都系去返主场万豪国际搵lily
大约4点到, 刚刚有show,
showlily力推826比我,750人仔, 话系红牌黎, 功夫同服务都好掂,
睇过相都ok, 就试下佢既介绍, 要826,
lee个女仔瘦底得好紧要...我问佢仲咩甘瘦....佢话佢贫血仲show个针洞我睇....条腰超幼....但唔知点解就真系大波....汤碗型...
我问佢咩cup...佢话b..我话下?起码有c++...原来佢以為a系最大=_=

过程如常..都系吹爆一次先...之后水床...之后再做...但系唔知做咩....那天成日做做下软返落黎(心諗甘大wok...甘快唔得....之前2次都唔系甘gar...唔通去得太密的问题)....不过条女都有交戏....我就觉得有d假la...

出完2次之后揽住倾下计....都倾左一段时间咩都倾.......仲讲下爱情观....我同佢讲我无女朋友...佢话边有可能(又讲假话mode)..之后我话你做我女朋友law, 佢就话lee 2个钟我咪你女朋友law...之后锡左我面一下

之后细佬又硬硬地....就叫佢吹下...吹左好耐之后我就问佢识唔识用波打出黎(其实食大波的原因都系想玩夹肠姐...未玩过)佢话识...可惜原来佢只系识好似波推甘磨.......又磨唔出...但又够鐘...最后佢话不如落d soap去打出黎....最后终於出到过哂鐘

虽然lee次个女仔又大波又可爱中哂我type...但老实讲真系同上次个sn妹玩得几开心d enjoy d

过2个礼拜后又上多去一次...諗住去搵上次个sn女...但系又有波节....下回分解

**** Hidden Message *****

LEBRON 发表于 2014-2-1 23:41:39

路过看看了

maxki 发表于 2014-2-1 23:58:42

看看啥货色

asdww 发表于 2014-2-2 01:08:39

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

nong123456 发表于 2014-2-2 01:40:30

不管你信不信,反正我是信了。

twist12345 发表于 2014-2-2 01:52:19

謝謝大大分享

岚山 发表于 2014-2-2 02:12:02

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

牛夕 发表于 2014-2-2 02:19:09

值得收藏... 向楼主致敬

日日张 发表于 2014-2-2 03:01:52

jjjjjjjjjjjjjjj

xiangcaobu 发表于 2014-2-2 04:40:16

Ddddddddddddd
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 在常平体验万豪国际826#,好爽