hack119 发表于 2014-5-21 10:49:43

澳门游,第一次金池!

弟系东莞佬,自从东莞比人扫左后,扎炮左几个月,星期六约左几个朋友去澳门玩,大陆过去无套票,只能walk in!
先去金沙玩左几手,赢左8旧,大约7点到左金池楼下,原来做紧优惠,9点前入房,三人同行,一人免费(其实就系便980,当然系我地自己share啦)去到都系果d啦,locker换衫,浸下,之后hea下,食下野,拣女!呢度要讲下,就系冲凉房擦背d女真系好棱唔得,又老!换衫个阵d女又帮我抹身又剩,原来要签小费!后来就拣左个越记,其实系泰国人!落钟后紧系留翻起度玩game啦!重点系12点果轮团吹!比人吹出果个要签300比条女!最后一个game就系d客人自告奋勇出来,比人蒙住眼,2条女女搞到最快扯旗果个,可以挂得住副挥春就赢!大奖系免费同一条女上房玩一锅!其中一个ching,旗就扯唔到啦!不过出左野!唔知个ching宜家有无睇紧我post呢!
总结:各方面都ok,环境肯定无东莞好啦!不过甘就体验到咩叫淫乱!比较唔好就系起休息室好多祖记女女聊你去上钟,拒绝之后黑口黑面甘行开!

香水有毒 发表于 2014-5-21 10:49:55

膜拜神贴,后面的请保持队形~

ycxl001 发表于 2014-5-21 11:09:36

;P;P;P;Pdingqilai a !!!!!

ZF309624218 发表于 2014-5-21 12:58:02

yu506937496 发表于 2014-5-21 19:43:31

hhhhhhhh 发表于 2014-5-21 22:52:14

各方呼吁各国雨过iuyipuuy

aaabbvv 发表于 2014-5-22 01:24:44

请写普通话,好吗?
页: [1]
查看完整版本: 澳门游,第一次金池!