yeats520 发表于 2014-6-29 10:08:02

花都会所新女86号

今日中左条冷q心思思北上整返q,去到明哥话岩岩想通知我有新女黎,点知我就黎左,明哥系甘笑淫淫甘叫我一定要试条女,甘好啦信下佢啦。女女86号95年(其实呢个场女女都比较年轻个样都比较好,所以先经常帮衬)。女女一入黎就揽住我车,我甘系唔放过佢啦,甘系抽下水四围摩下啦。车左一阵两个都除乾净,女女仲揸住我细老带我入冲凉房,细路女鬼甘贪玩,女女服务唔错水中簫不得止,仲波推,又用股那黎磨我细佬,比佢磨到我都顶唔顺啦,真系来个真军,当然理性架我无甘做啦,叫女女帮我带套,首先来个推车,望住镜入面架我系甘插佢而佢又同时间向后推果种配合架感觉果种入到尽架感觉,真系好难形容,推左一阵抱左佢上洗面盘度小,简单拍av甘,换左两次动作就比佢ko左,冲乾净反就上床揽住佢睇电视同佢吹水,女女几健谈,又唔串咀,倾倾下我又始搅佢对波(对波几好揸手,粒提又唔大粒,岩晒我口味),女女笑淫淫话我甘快又想黎,跟住佢用条腰配合个屁股动作挑逗我细佬(唔知呢招股推系咪佢绝技呢,不过真系好舒服),细佬比佢搞到硬晒,女女一转身就帮我吹,今次同佢玩个69先,佢下下深喉仲钻住甘入技术一流(少d定力都走火),佢帮我吹时我又赖佢鲍鱼,仲手口拼用搞到女女出晒水,马上上套开工,先女上试女女骑功,果系系好马,女女前骑一阵后骑一阵,只可以用一个字形容(劲),次黎换推车,最后来个男上,一边车一边小住出野。今次大满足啦。比左家用走果时明哥好好招呼甘送到电梯大堂,仲话下次有好野再call我。安全回港,其实呢个场只做香港客生意所以比较安全。

hackerstudy 发表于 2014-6-29 10:08:23

不管你信不信,反正我是信了。

过去唯一 发表于 2014-6-29 10:47:36

条女斋睇样都要全力食尽佢啦,等咁多顶呀

danny123 发表于 2014-6-29 18:51:58

你住边噶?几时一起去??花都几时开左间感喈野??

a7820592 发表于 2014-6-30 01:45:42

睇黎狼友不少,臣请求LZ介绍电话和价钱

wangdiwang 发表于 2014-6-30 15:56:11

爱很烂 爱很烂

baofengren 发表于 2014-7-1 04:27:45

qweasdzx 发表于 2014-7-1 10:21:01

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

upoi 发表于 2014-7-1 14:56:50

Whp1202 发表于 2014-7-1 20:32:57

接待经理】啊亮经理
页: [1] 2 3 4 5 6 7
查看完整版本: 花都会所新女86号