爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

新海润 食头围惨变快枪手226

fuqi 发表于 2014-7-7 08:28:41 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
出黎玩2年几, 以前都系跟人报告去玩, 见到边条囡正就去马, 之后开始钟意试新野, 当然有好有唔好, 好既未出下报告同大家分享, 唔好既都无谓断人衣食! 但老老实实, 玩甘耐rookie有d野都系未试过...今次终於有机会, 就系食头围!! 星期5晚同个fd上琛圳食饭睇波, 睇完场德国嬴左些少见仲有2个鐘先到4点, 就打去新海问下有有囡, 蛇仔话有条囡第一日返工, 今晚比rookie做老师甘话...

rookie作為一个对自己分享负责任既人, 以下内容為左唔好哂大家时间, , 必须要诚实甘讲句, 如果师兄们系要食相头组同埋大波爱好者的话, 可以禁上一页直接忽略呢个report先, 好, 废话讲完, 去po!

2点几上到去, 竟然比我见到另一位相头组技师, 朋友即刻想mark, 好可惜囡囡已下班...蛇仔安排好朋友入闸后就叫rookie系间房等! 5分鐘到囡囡就入房! 老实说, 呢条囡真系完全新手...仲带几分土味, 可以话咩都唔识, 佢入到黎对住我你眼望我眼, 果下真系唔知点算...唯有叫囡囡过黎除衫, 之后叫佢自己除, 入冲凉房! 新囡黎讲, 呢条囡都算听话, 叫佢做咩就做咩...冲凉冲到脚板底都洗埋, 自己一向skip冲凉房服务, 甘就上床倾下计, 等大家都唔好甘紧张...

出到黎就问下d基本野啦, 黎左琛圳3日, 第一日返工, 之前有做过呢行! rookie系绝对相信佢既...因為佢果晚掂一掂都震,  之后叫佢开始kiss lin同吹, b-/b波, 深色lin, 摸佢几摸就出水, 吹功有进步空间, 但几舒服, 搞到rookie諗返起自己初初第一次被女吹既感觉...好慢好慢, 完全唔心急, 有几下深喉好爽, 有射意, 虽然有咩技术可言, 但细佬都硬哂, 上套开波...悲剧就系呢个时候开始...
一入果下, 囡囡反应好大, 下面一收, 紧紧夹实小rookie, 全身比条囡抱紧, 果下唔识点形容, 再顶一下, 条囡好high, 下面好多水...只系两下, 已经有d想射...呢种感觉有少少似当年破处果一q, 条囡反应好真实, 每一下抽插都有好大反应, 尤其系有几下到底, feel到个背脊比佢用力甘抓住, 望落囡囡好似好唔习惯, 但身体就好诚实甘迎合rookie每一下抽送, 真系好肉紧! 呢q令rookie真系諗起那些年第一次扑野, 吊到有几下自己好有feel, 系囡囡耳边问左一句...爽不爽? 囡囡点头用下面顶上黎, 就系呢一下比条囡完败左, 过程唔够2分鐘,... 我相信各位师兄都认同一点系, 要一个男人系其他男人面前承认自己得3分鐘货仔, 系一件好难既事, 今日rookie必须负责任甘讲, 自己系比呢条囡2分鐘搞掂左 (利申:平时都有10分鐘货仔)

出完果下真系觉得好惊呀, 同时又觉得好丑怪, 点解自己会比呢个其貌不扬既新囡甘快ko...rookie以為自己对细粒, 大波, 姣既囡系零抵抗力! 原来事实系...gf feel, 真实反应先系皇道! 样靚唔靚, 大唔大波好似变得有甘重要, 经过呢q, 对出黎拣囡又有新既体验! 中场休息同囡囡讲左好多要注意既地方, 一心諗住第2q黎报仇...点知..... 无错, 第2q都系5分鐘内比226搞掂左...真系唔识点讲, 都系果句, 有兴趣既师兄, 自己去试....
食囡tips: 上面都讲左, 呢条囡系唔靚, 波唔大, 钟意调教新囡, 新架生既ching可以一试, 226胜在听话, 心态好同配合度高, 最后想讲既系, 食头围都系有好有唔好, 但出得黎玩, 咩都试一试...下次希望有机会试下另一样野....双飞, 哈哈!2

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

zjqjava 发表于 2014-7-7 08:30:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
dddddddddddddddd

lsmbio 发表于 2014-7-7 08:49:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

LIN15 发表于 2014-7-7 08:51:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Philphil 发表于 2014-7-7 09:01:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Oooooooooop

NESTLE 发表于 2014-7-7 09:29:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

shundelj 发表于 2014-7-7 09:38:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

茎候佳阴2014 发表于 2014-7-7 09:41:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

dcjk 发表于 2014-7-7 09:46:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

chinanoh 发表于 2014-7-7 09:47:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
let me see

发表回复