qishudj 发表于 2014-7-29 13:42:04

新到性感大BO妹, 好倾好玩又好吹==真人相

agent话又有新女到,,今期有呢个女女同HK淫民打打气,实属给力
论相头、身材系酒店靚女界经典中既经典,要我一试,於是就去马。安排顺利,唔驶等就上房,今次又睇到好书,真系回味无穷。

样貌: 好靚女,斯文大方,甜美标緻,笑起上黎特别靚女
身材: 身材好有线条,但几好波,竹笋大波唔系讲笑,身材确系唔错,又够白净
技术: 未去过sn,但胜在细心温室又俾心机,真系有得挑剔,又甜又可爱,真系世间罕有
服务: 温柔体贴,真系好有教养,如果佢做我女朋友,我真系三生有幸,女朋友feel系天然流露,搞到真系沉甘制。
agent:非常可靠,值得一讚!

大波有细晕鈿的 浅色,真系乳惑,加埋佢条幼腰,我不停搓佢对波,又揽佢条腰。皮肤唔算好白,但就好滑,加埋美腿,我有得再挑剔 。
呢个女女帮我冲凉清洗jj,同甘好身材既靚女一齐冲凉真系享受,佢一身沐浴泡泡,我地对住镜戏水,真系玩到勃起晒,同呢挺甘高质又服务甘好既女仔仆野真系爽。
帮我抹身,好仔细,乾乾净净做爱,佢奶晒我敏感部位,好有心机,唔错! 环保吹,同时手指r袋,另一手玩我lin,甘正既女,真系咩姿势都好好砌。

hackerstudy 发表于 2014-7-29 13:42:11

不管你信不信,反正我是信了。

qweasdzx 发表于 2014-7-29 15:37:50

真的吗?thank you for sharing

baofengren 发表于 2014-7-29 16:05:39

哥顶的不是帖子,是寂寞!

huge23 发表于 2014-7-29 19:28:47

:Q:lol:loveliness::Q:lol:loveliness::Q:lol:loveliness::Q:lol:loveliness:

jacksung9986 发表于 2014-7-29 22:29:08

good!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nictf 发表于 2014-7-29 23:22:56

顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

gittattat 发表于 2014-7-30 02:29:44

身材好正。

tian121t 发表于 2014-7-30 09:36:43

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

alick117 发表于 2014-7-30 10:43:27

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 新到性感大BO妹, 好倾好玩又好吹==真人相