爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

遥远的佛山报告(有相)

aaer 发表于 2014-10-22 08:54:10 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
听 爱桑拿师兄讲, 常平已变成死城, 系香港又玩到厌, 咁去远 d 试吓
去左遥远的佛山...
个场系睇 web 揾返黎的, 之前都试个佛山, 都系睇 web 揾返黎, 果次都叫做 ok...
今次...
坐广州地铁去左乜鬼浩口, 之后再坐 $20 的士...
到左... 间野都唔系酒店, 似系 d 二三星级果 d 宾馆... 我坐响 lobby 果时, 有十几隻蚊响我面前飞黎飞去... 你諗吓啦
要比钱订左房先有女睇... 个助理话如果睇唔岩会比番钱我... 算啦
入到房... ok 啦, 可以话 d 房好过个 lobby, 虽然都唔好得去边...
等左约五分锺, 有4个女黎, 助理话两个系 95, 另外两个系 96... 我可能真系好耐冇出黎玩啦, 仲问佢乜野 95, 96? 95 蚊? 佢答系 1995 年出世... 噢, 叔叔响 1995 年果时已经出黎做野啦..... 咁都好呀, 玩吓 d 后生女
其中两个可供食用 (我个人要求好低), 一个 $1,100, 另一个 $1,200, 捒左个 $1,200...
除左衫... ok 啦, 个波都算大, 不过皮肤就黑左 d (我个人要求好低)
不过我最 unlike 的, 系条女冇服务萝, web 话莞式 iso 服务, 我临比钱果时又问多次个助理, 佢再讲多次东莞 iso... 关埋门, 条女 d 服务, 同我响深圳相熟鸡头果度 d $300 女女一样... 諗过换女... 不过佢咁o既酒店, 咁o既阵容, 我都废鬼事叫佢换女啦, 唉, 唯有暗叹今次鸡运欠奉啦...
不过... 都好 d 好野o既, 条女其实几好切, 都好有心机吹, 叔叔不行佢都帮我吹番起... 条女都似 19 岁... 讲野果时都好爹... 最好o既系佢比我睇佢妹妹 (btw 条女下面好似冇毛, 睇得好清楚) 虽然眼看手勿动但系就突然之间好似入左套 AV 入面咁超高清睇佢妹妹.....
洗费唔计搭车, $1200 女费 $100 房费... 共 RMB 1,300...
完... 不喜勿插... 非广告... 愤青请勿回覆... 东莞未沦陷之前我写过一个报告... d 愤青话我卖广告... 辛辛苦苦花时间写 report... 都系希望大家分享吓... 同埋帮助吓 d 有需要o既朋友... 我真系想送隻中指比d愤青呀

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

lywl88 发表于 2014-10-22 08:54:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
千几蚊不如攞嚟包夜重好啦
你去咁捻远做也

uranas 发表于 2014-10-22 08:55:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真系好x远...下次真系谂谂...
深圳...唔知边度有呀,睇过其他师兄D贴文...都唔知边度呀.

feng4305 发表于 2014-10-22 09:16:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

ggxx9900 发表于 2014-10-22 09:25:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
#在这里快速回复同时征得该帖子作者的同意 4、帖子作者须承担一切因本文发表而直接或间接导致的民事或刑事法律责任 5、本帖部分内容转载自其它媒体,但并不代表本站赞同其观点和对其真实性负责 6、如本帖侵犯到任何版权问题,请立即告知本站,本站将及时予与删除并致以最#

proymy 发表于 2014-10-22 09:26:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

huarui 发表于 2014-10-22 09:34:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

gh1988912 发表于 2014-10-22 09:34:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

btcx20021 发表于 2014-10-22 09:52:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

yearn888 发表于 2014-10-22 09:52:30 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感觉到时间隔离去哪里

发表回复