爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

三金16#早班]C文幼幼美女-小容

野火燒不盡 发表于 2014-11-8 08:08:48 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
三金经理WC话有新女到,重要系得十九岁,
听到呢个消息啫啫即刻好痕个人即刻失魂
做事变得唔精神!咪讲咁多,师兄教落有图有真相!
SEND到过黎,我即时答佢OK,因為系我杯"爹"
约好时间,準备食幼幼,去到深圳,雨开始落,但依然冚唔熄我欲火
上到三金,超快手咁冲完个凉换好衫,等都唔洗等已经可以入房
心情有D忐忑......太耐无食幼幼了!諗起都兴奋
门打开,女女入黎,真人同相差唔远,準备开餐......
老规矩,一路揼,一路倾下偈先啦
女女叫小容,十九岁,个子不高亦不矮,由於身型好FIT,
目测中路有A级,不过呢个唔重要,因為佢同时亦拥有小PINK LIMMMM
最重要系.....佢似我以前个EX,个人亦都加返分
女女同前女友一样,一样的C文,对於C文幼幼,我当然亦不能粗.......粗鲁
开波趴O系床,女女坐O系PATPAT帮我按,佢按O既手法.....
算啦,我地转话题,佢揼左十多分鐘之后,入正题
女女出去拎支油入黎,一入黎唔好讲咁多,坐低咀啖先啦
由於女女系C文人,所以都只系可以碰碰车,呢个我原全理解;
裤除左,训左O系床上,第一时间拥佢入怀先,女女走肥,所以都好好FEEL
手不停唔规矩O既我已经将佢飞衫走BRA
佢亦都不甘示弱初紧小古晶,唔好意思,好快已经O系佢面前水涨船高
佢问我要唔要加油?我同佢讲:我都唔急,你都唔洗咁急啦!
二话不说就向佢中路小瓜子啜过去,手亦都不守本份咁向下路进驻;
呢个时候女女O既吟声不停O系我耳边,咁O既湾境我唯有更改进攻方式#
向佢耳朵还拖,原来女女LIN头同耳仔一样敏感,但系佢亦都无格我
唔......乾蒸烧卖左咁耐系时候加油,哗,一系唔加,一加打两下!
我就.....我就....想喷添!弊家伙,春袋生芒果都要同女女投降
同女女讲句:慢D慢D
女女亦好识做,即刻由TURBO速度改為龟兔赛跑,当然系佢做乌龟啦
打后果十分鐘我都只能不停讲:慢DDDDDDD.......
打到咁上下我都唔忍心见到佢咁攰,唯有示意佢:呢个MOMENT我要爆啦6
我将浓浓O既米青放晒出黎,大件事,真系太多!可想而知女女手势咁上下
女女同我讲左句:你D野好似鼻涕
我拎转面偷笑!心諗:辛苦了家嫂........

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dcjk 发表于 2014-11-8 08:30:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

tgy918 发表于 2014-11-8 09:28:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

green-frog 发表于 2014-11-8 09:45:59 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

爱你的人110 发表于 2014-11-8 09:58:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

我很色性爱 发表于 2014-11-8 10:24:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

一叶浮萍 发表于 2014-11-8 10:24:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

一叶浮萍 发表于 2014-11-8 10:29:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

东方66 发表于 2014-11-8 10:39:26 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
栩不是吧??在这个!在这个

gh1988912 发表于 2014-11-8 10:47:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复