wjx79979 发表于 2014-11-20 18:00:42

东莞已死, 忍唔住都要出文发洩

我唔系未试过,我试过安份守己,
日搏夜搏,赚得果一万几千,為左安慰下自己,先去DG松下,
但现在DG冇左,我试过左大海,又去过高鐘,又再去过现在的DG,
我试过,但而家果班人,果班人呀,佢地识SN识ISO羊?
佢地只系要我拎多多钱出黎,但交少少货,

炒起个鸡价就不停系度赚大钱,咁叫ISO羊!
你出去问下人,是但问一个去开DG ISO 既人,问下佢地想要d乜野!
佢地答案好简单,只系想要以前好普通好普通既DG ISO!
点解佢地要用禁辛苦,都搵唔到ISO呀?,

因為大陆dXX贵系度玩野呀!
佢地就有钱又有得玩呀!咁我呢!
呢个世界公平羊?呢个世界公平羊!!

蛇仔明 发表于 2014-11-20 18:01:04

E+已经冇东莞嘅ISO啦!去DG都系深圳嘅standard,即系2个鐘2Q,好d服务嘅,都系多一、两样野。
冇几耐之前,仲有间系DG某镇偷偷开返水牀,但好快又冇左.....

cnyunxi 发表于 2014-11-20 18:01:21

我刀想试吓ISO

沧海听潮 发表于 2014-11-20 18:01:38

师兄……好多野往事只能回味!

火鸡 发表于 2014-11-20 18:50:27

一切只能在回忆中....

aisini 发表于 2014-11-20 22:48:17

以前的DG ISO性价比之所以能为普罗大众接受,是竞争产生的,现在没了公开竞争的环境转到地下,所以。。。。。。不要奢想了!

aisini 发表于 2014-11-20 23:09:48

大多数男人找到的女朋友,老婆都不是自己满意的,刮风前花个5,6百在DG就能挑个满意的,两小时里享受到当皇帝的感觉,起码我遇到的99%JS都是尽心服务的。幸亏某天心血来潮就叫了3飞玩4p,当时的想法是:当我90岁动不鸟的时候,还可以回味一下!

kissme 发表于 2014-11-21 11:55:18

不管你信不信,反正我是信了。

sjh4367 发表于 2014-11-21 13:54:17

都是你们这帮香港佬搞坏的,“一路向西”这片子一出来我就知道不好。本来就违法的事情,那么高调宣扬,不死都有鬼。

我是至尊宝 发表于 2014-11-22 22:19:39

哥顶的不是帖子,是寂寞!
页: [1] 2
查看完整版本: 东莞已死, 忍唔住都要出文发洩