antony 发表于 2014-12-2 18:33:36

大家帮忙分析一下

最近认识了一个正骨的技师,我找左渠五次,之后约左渠出黎三次,我同渠 ​​​​​​ 表白,话钟意渠,渠话对我有好感,但系话要慢慢来,我同渠 ​​都系二十四岁,我一个月一万几人工,渠话自己一个月六千几人仔,我好唔好同渠一齐,渠或是想玩我,我真系唔清楚,大家可唔可以帮帮我

nyqs 发表于 2014-12-2 18:34:04

月入万零蚊就想学人沟技师,唔好话养渠,搭车上去同渠食饭都唔够,劝你都系回头是岸啦!

冰冷的板凳 发表于 2014-12-2 18:34:39

如果无叫你买钟就还可以试下发展,要买就算吧啦,一日未叫你送野或买钟都未叫玩你。

haliao8 发表于 2014-12-2 18:34:51

衣家问题吾系养吾养,条女养到自己。问题系距地过吾过到条女有机会比其他客沟呢关。同埋条女信吾信得过距吾会滚。

dylanok 发表于 2014-12-2 18:35:11

沟正经女仔小弟唔反对,沟技师就真系要衡量下自己能力,而事实得鸡零收入,上去玩都要就住就住啦。

冰冷的板凳 发表于 2014-12-2 18:35:28

有钱有时间可以沉吓,但得一万几就...........

antony 发表于 2014-12-2 18:36:19

点先知条女系真系爱我,或者系玩我啊!我想知道用咩方法试下渠,如果渠对我玩玩下,我一定收手,但系我惊渠真系想同我一齐

oris 发表于 2014-12-2 18:36:37

咁后生,沟下试下无妨啦,得咁小钱呃尽都系万松蚊,抵啦

正版咸鱼佬 发表于 2014-12-2 18:37:23

antony 发表于 2014-12-2 18:36
点先知条女系真系爱我,或者系玩我啊!我想知道用咩方法试下渠,如果渠对我玩玩下,我一定收手,但系我惊渠 ...

其实,你问下你自已系想同人拍拖结婚,定还是同居有西吊!你自已想勿先!你玩人,定人玩你,你搅清楚先

翅膀 发表于 2014-12-2 18:58:45

啥也不说了,楼主就是给力!
页: [1] 2
查看完整版本: 大家帮忙分析一下