dengxin 发表于 2014-12-4 08:48:30

沙井麒麟山酒店吾好去

上星期六受朋友邀请到深圳沙井麒麟山景五星级酒店玩听闻因为近东莞长安好多东锦东魅啲女过左去去到大堂装修真系五星级客房好似以前常平半岛好新好正KTV都好好仲好多歌啲歌好UPDATE啲女都系带入房全部着便服分两组一组400 1000 1500另一组500 1500 2000我地一行十二人睇左好多组无重复估计个场都有200条女有三分一系长安见过质素一般比龙溪差啲听经理讲500有服务吹我地好多都揾500得几个师兄揾400玩到十点几都好正恶梦就甘开始十二个人无一个有女过夜有得上房1 Q己经好好有好多个到叫上房先话大姨妈有二个1 Q后吾肯过夜有无搅错咩黑店同经理投诉叫渠揾女黎点知啲女入到黎个个都吾肯坐我地房最后见到一个东魅老相好先知尼度啲女好烦好难管因为尼边好多场吾懮做吾做尼间去第二间无得管好多女都系吾肯过夜特别系500个啲有啲女仲手脚吾干净吾肯同客一齐冲凉借机偷钱而且一有客投诉就好团结BLACKLIST班客仲有个度有部份女系吸毒坐台个阵会几个一齐入厕所吸毒食烟渠叫我地吾好过黎玩渠都谂住去另一间场做系福永未去过揾次过去试下

talk! 发表于 2014-12-4 08:48:55

渠老味,间场等食屎啦

ilxd 发表于 2014-12-4 08:49:08

去得ktv总会有不愉快事发生!我两个月前去ca ktv! d女大安旨意迟大到,西口西面不特止仲要遇着ko查牌!我咪仲气顶!总之今非昔比啦!

vincent509 发表于 2014-12-4 23:30:25

你的发帖,转化成我的动力,一定支持!!!!

roseroses 发表于 2014-12-15 22:22:07

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zcj3a03 发表于 2015-6-24 14:39:30

不管你信不信,反正我是信了。

zcj3a03 发表于 2015-6-24 14:39:31

不管你信不信,反正我是信了。

tkhw 发表于 2015-6-28 12:21:08

间场做系福永未去过揾次过去试

东邪西毒 发表于 2015-7-6 14:30:45

香港楼凤 发表于 2015-7-12 10:36:26

叼,麒麟全部都是死尸来的,次次去完夜总会拖上房都是躺在哪里不动,艹,无咩意思的!所以现在去都是饮酒扎下咪,摸下嘿就算
页: [1] 2
查看完整版本: 沙井麒麟山酒店吾好去