ks8822 发表于 2015-6-17 10:08:22

DDG#66 神秘美女,天然36D无添加美乳,好揸手

近排天气热到爆表,街上女郎热裤小背心,打出一条又深又长乳沟;
,睇到精虫上脑到热上加热,记得DDG有件36D乳牛,有会员试过,
对波坚到冇轮,一於搵佢出出火降下温。   

有会员觉得DDG唔方便,其实是错觉,在福田口岸坐地铁四号线不
用转车6个站就到,梅林站C出口出,行几步就到,或者去公交车搭
M204一样直到门口,非常方便。

呢个66都几神秘,以前的报告不拍正面相,不过比佢对波吸引住,
希望等阵黎到唔好太扒就行,冲完凉入房等揭盅,66终於来到见.
到真人,原来靚女一枚,曲髮大眼高鼻下爬尖尖,重要系对波,
真系坚,入房已经真空唔带bar,薄薄工衣可以睇到大竹笋型,唔
带bar都非常坚挺,今次冇拣错人。

DDG培训第一part真系好掂,如果唔知道有45度骨,以為去左正规场,
又推背又热石,重有推屁股又搓、又摸,按前列腺,连菊花都照顾埋,
搓弄袋袋按得舒舒服服。

波Dee全方位上下左右推,36D坚挺竹笋好弹手,主动喂埋黎比我食,
贪婪的手开始向下路进军,毛毛又软又滑,捽几捽好快小妹妹湿透,
落油起机手法好正统,轻轻抚弄搓袋、劣棍,打圈手法时快时慢,差"
唔多要爆时,又会放慢手搓番蛋蛋,节奏控制得好好,我都唔执输捽
到佢小妹妹水长流,大家呼吸急速加快,忍唔住要爆,原来到左极点
可以射得特别多。

今次的相虽然不是一窥全豹,但隐约见到66绝对是美人胚子,而且系
真空冇带bar

**** Hidden Message *****

椰子 发表于 2015-6-17 10:17:01

好了具体监控农业我呀

laodai_524 发表于 2015-6-17 10:17:31

站所有主题由该帖子作者发表,该帖子作者享有帖子相关版权
3、其他单位或个人使用、转载或引用本文时必须同时征得该帖子作者的同意
4、帖子作者须

gooddown 发表于 2015-6-17 10:29:36

good for sharing

张晓东418 发表于 2015-6-17 10:33:59

DDG#66 神秘美女,天然36D无添加美乳,好揸手

yinyin112233 发表于 2015-6-17 10:42:26

不管你信不信,反正我是信了。

WN10000 发表于 2015-6-17 10:47:42

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

tia8950725 发表于 2015-6-17 10:51:18

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

proymy 发表于 2015-6-17 10:56:45

啥也不说了,楼主就是给力!

isangna_88 发表于 2015-6-17 11:00:16

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: DDG#66 神秘美女,天然36D无添加美乳,好揸手