爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

YKG #168 初尝17才少X开X首航之旅 召唤所有JS调教控

liuxiao30 发表于 2015-6-22 10:07:22 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
今次系特意為新鲜幼幼#168补写报告,因為上次#168女女坚决唔肯影相,咁我咪因為冇相就唔想写出黎SIDE师兄精神时间啦,諗住再去覆啅影到相先再后补,
今次坚系皇天不负小弟弟,一次过写返小弟首航开苞之旅。

点不知临床脱脚呀,都唔记得当时约左几号JS喇,佢临床先黎MC,天意~
辗转间经理问我介唔介意试下未上牌新黎女孩子,仲讲到明羊Q都唔识既,
我当时口裡说不十分情愿,心裡却暗地雀跃又欢喜,咁FRESH FRESH既食材又点会唔系MCOT呢,
就咁样安排左#168為小弟弟开打首航开苞苞试鐘之旅。

等待女女期间经理一再强调女女从来都未做过【好人】架,女女羊都唔识架,叫我真系唔好MIND先好呀,
跟住经理带#168过黎个时都好搞笑,女女怕羞到不得之了,企系门外完全唔敢郁,唔敢讲野,唔敢行入黎,
我见到咁都难免有D尷尷尬尬咁呀,呆左两下我就拖佢手腕仔入黎閂门先算啦,睇真D靚女先…
可爱、清纯、青涩、身形好好,大概163,少少BABY FAT,又白又滑,胀卜卜咁好可爱,!  
為免尷尬就叫佢坐低倾下偈先,倾左几句心情舒缓D之后佢就好似突然醒起自己今次有任务在身咁,
含羞答答咁开始帮我按按摩先喇。

其实PART1呢下我真系冇乜意见,我一向唔多好既,总之女女好用心按,一边按,一边问我意见,
好怕会按得唔好咁,我地一路倾下按下就打破左尷尬既气氛,女女叫小慧,小湘女仲差三四个月先够18才,
声音同手势都同样表现温柔害羞可爱,好不客易卒之轮到我转身抱佢埋黎一嚐久违的青涩味。

等到小慧缓缓地进入小小状态,我转為进攻中路,一手揽住女女,另一面轻轻伸入去工衣内搜索,
小慧皮肤极緻幼嫩,咪咪不大不小,顏色粉嫩,细晕细钉,轻嚐过程中小慧反而抱紧住我,正到无伦呀!
乘势顺住娇緻肌肤向下探索,哗~女女底裤原来变左泳裤,真系湿得好厉害下,一摸就FEEL到本来的一线天,
两片小嫩唇被轻轻揉得露出了面,本来想一再深入,不过女女已经轻轻夹脚示意出欲迎还拒之羞涩之心,
再用细到差啲听唔到既声讲唔嗯唔嗯好…我当然不会对下海处女强人所难啦,虽然不能深入再探,
不过女女下面同样胀卜卜, 同样可爱,当时相信只要悉心栽培呢棵小幼苗,下次必能…BLACK TONGUE…

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

qqcheng3 发表于 2015-6-22 10:16:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jjjkk 发表于 2015-6-22 10:18:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

jjjkk 发表于 2015-6-22 10:18:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

jjjkk 发表于 2015-6-22 10:18:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

luciferjinan 发表于 2015-6-22 10:20:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜呜

ye_001 发表于 2015-6-22 10:21:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

chujia19 发表于 2015-6-22 10:25:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

chujia19 发表于 2015-6-22 10:25:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

qusibaheshang 发表于 2015-6-22 10:33:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

发表回复