oris 发表于 2015-6-22 11:00:44

YKG-18# 机师嫩口无敌手-小梦

名称:小梦
老冧:YKG-18#
產地:广西
年龄:201
高度:15X
三围:30B 22 33
语言:普通话对答
女型:思文可爱加素顏
服务:推油、热石、前列腺保养;
特点:幼幼、美臀、吸手波、腰幼

知道好多师兄都事忙,所以一开始就打左上面个表先
黎个简评,方便师兄们作出选择
条腰痛左成个礼拜,去4台搵间手骨掂O既揼下
色心又起O既我又放唔低小古晶
令我即刻諗起YKG,再问问老死,锁定目标起行
去到YKG,经经理介绍今晚女主角18#小梦"
一入到房,相头、身型、高度都满意
识得玩,呢条女紧系玩个PAT
揸起上黎超弹手
个人最喜欢索马尾O既女仔
重要系素顏,收货
叮叮叮,咋咋林开波'
女女属於思文可爱型,我自问系橡筋
你思文我比你更思文,加上我今日特别注重PT 1
所以PT 1,问过基本资料之后我都无乜点出过声
开波,呢个场不嬲出名系手势,女女手势不错
揼起上黎非常舒服,令我条腰鬆了不少
要讚一讚女女,开头同佢讲左条腰痛
佢就对我条腰特别照顾了
女女出去拎完野入返黎,进行PT
一返入黎女女已经飞BAR了
用佢身体同我做BODY
身体贴身体时感受到女女O既体温.
感觉实在,女女再吻下来我真系括出去
佢啜我LIN LIN,当真畅快!
再按埋前列腺位,大脾内汁"
大脾根真系无比舒畅
佢手起油落,手势唔错O既佢
棍头、棍身上下左右咁全面照顾得到
包围旋转式咁令我即时想升空
咪玩啦!点可以失礼
叫停
女女即时转攻為守,初我旦旦
真系好细心X1
跟住勤力O既女女,初左我四、五个字
我亦都非常享受
其间每当我一示意,佢就转攻為守
真系好细心X2
一D怨言都无!
最后升空,左手揸住吸手波
右手揸住巨型箩
哗,数量多到可以击落米格客机
完事后,重要玩埋热石添!
咁好O既服务去边搵呀!

**** Hidden Message *****

bain55 发表于 2015-6-22 11:58:52

夜雨潇潇 发表于 2015-6-22 11:59:29

啊哈哈哈哈还差还差怕阿拉了咯啦咯了

一叶浮萍 发表于 2015-6-22 12:08:46

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

西门吹灯 发表于 2015-6-22 12:11:42

不管你信不信,反正我是信了。

wangcs 发表于 2015-6-22 12:19:32

这个不怎么样。。哈哈哈

tinlee 发表于 2015-6-22 12:21:46

感觉实在,女女再吻下来我真系括出去

q190675865 发表于 2015-6-22 12:23:32

林中白狼 发表于 2015-6-22 12:43:59

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

林中白狼 发表于 2015-6-22 12:43:59

楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: YKG-18# 机师嫩口无敌手-小梦