无语心情 发表于 2015-10-8 13:49:00

ZH55 + 99, 新旧交叠、感官极乐

接ZH经理通知早班有个新下海技师55, 叫我去调教下。 听见”新下海”三个字, 唔理高矮肥瘦, 一於叫佢帮我约女。最近经常去ZH, 除了环保以外, 最大原因是番啅一个中式技师, 唔好问我工号, 佢唔準我爆号码, 今次番啅第三次终有收获。第二原因是这裡按脚技师够多不用等, 个个都有番咁上下功夫, 合我心水。第三原因是坐皇岗大巴比坐东铁慳番不少时间。

去到见到一个高挑长腿身型好很正既技师背影在前台, 攞手牌顺便昅下佢个样, 熟女, 样可以, 见佢BODY真系好正, 都口多多问下工号, 99是也

55中女, 样貎高度和身材都在中等水平以上, 既然下鐘后我会去按中式, 经理又见我调教下佢, 咁就完全SKIP PART1直接入戏肉。除清我衫后佢就衣衫完整地做BODY漫游, 我完全唔採取主动, 想先了解下佢流程。游左一阵就拉低工衣走BRA, C波仔再嚟肉贴肉先够爽, 好快就演奏, 问佢可否69, 佢话仲有少少大姨妈。咁我就开始调教下佢, 首先建议下佢善用佢既天然资源, C级波波, 教左佢一阵, 佢突然问我可否叫99来双飞, 我话我对双飞一般性趣, 55就解释99在其它场是老师, 好想睇下99真实上鐘情况学野。见佢咁有诚意, 99幅BODY又咁正, 我就同佢讲你问99是否大姨妈, 若不是就来啦。

在等99的期间, 我就全裸揽住半裸的55, 试上路闪避, 中路手口皆可, 咁就一於食住奶等啦。好快99进来, 佢呢滴老师级人马, 见到我的两条肉虫, 二话不说就马上除BRA拉高工衣, 一对B+靚波更加显得佢身材好正, 99示意在我怀抱的55学野, 问我要毒龙吗? 我说不喜欢, 於是就再次清洁完我细佬, 就横簫直笛含瀨啜吹, 尽显功架, 真系好很掂, 这刻我已完全放下55不顾, 完全享受99的服务, 演奏左一轮, 99BODY游番上嚟, 咀可亲, 直觉可有息收, 但我冇试, 佢可能冇得毒龙, 就舌插我双耳。 我就揸住佢对波狂食, 此刻我突然发现55原来独个儿站在墙边目定口呆地看著我和99, 玩左咁多年从未有个这种上鐘被人望住的感觉, 只怪我墨水少, 真的不知怎样形容, 总之好正。99跟著再来69姿势, 我当著55面前将99条底底拉低, OMG, 居然是少毛一线, 於是又在55面前我和99大家表演互奏。 吹左一轮, 99叫55不要只站著, 上床来, 老实讲, 我眼前只有99个PAT PAT和妹妹, 我真系唔知99叫55上床做左乜, 总之最后尽爆口中情。爆完99再含两次暖水用口帮细佬清洁得乾乾净净。一场新人与旧人交叠, 极具感官刺激的3P, 现在还在我脑中徘徊。

**** Hidden Message *****

上官先生 发表于 2015-10-8 13:53:07

ansonzeng 发表于 2015-10-8 13:59:41

不管你信不信,反正我是信了。

ansonzeng 发表于 2015-10-8 13:59:42

powerpoint 发表于 2015-10-8 14:13:15

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

powerpoint 发表于 2015-10-8 14:13:16

看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

x87014433 发表于 2015-10-8 14:17:50

啥也不说了,楼主就是给力!

xyz1969 发表于 2015-10-8 14:32:18

sunnyW 发表于 2015-10-8 14:37:13

先占一下沙发,顶楼主

yy777 发表于 2015-10-8 14:37:52

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: ZH55 + 99, 新旧交叠、感官极乐