6317131a 发表于 2015-11-12 08:39:15

平安#118 翻食之X女,分享一个月前的开苞及翻食REPORT

当日路经福田,就搵地方猎食啦,听闻平安好多索JS,咁就本住开荒冒险既精神,就搵场主介绍安排下新野啦,佢话有女女第一日上班喎,叫我上黎睇睇先,咁我当然唔客气啦,本来女女系8点上晚班架,不过我7点几早到左,型男经理即刻打比女女叫佢早D返黎,呢D咪服务态度萝。

开苞编之PART 1
我入房等左10分鐘度,就听到门外部长準备带女女入黎,仲教紧女女一阵点样报鐘,有羊花式,有羊要带黎做服务,我心諗唔通真系咁新鲜?
推门一刻见到#118,样貌中上,我比75分,算系相头组,廿几岁,虽然唔系幼齿,不过就好有女人味,笑起上黎仲好靚添,身材都唔错,163左右,亮点系上围,又大又胀,工衣都包佢唔住咁,虽然我就食FEEL多既,不过系小兄弟睇到都举旗致敬啦。
我乖乖咁比#118按下背先,手势好好,力度适中,仲一路会问你点样做舒服D,语气同手法都同样温柔,女女又好倾又钟意笑,新人黎讲气氛都好正,直到FEEL到女女逐渐清除多餘障碍物……

翻食编之PART 2
乘机转身搏下大雾,女女坚好双乳,雪白滑溜坚挺粉嫩,望到女女有D怕丑,立即由对咪咪黎取代双手,漫游所有可到之处,然后女女再慢慢趴上黎开车,耳仔,颈,两点,肚皮,落D再落D……环保?…….哇!好爽,好吊癮呀!唔透露咁多啦,总之有靚女车埋黎就好拎爽啦,仲唔少得收下少少利息添。

女女再黎就坐系小兄弟上面,隔住小小薄纱黎磨枪,好拎有节奏,又快又慢,有深有浅,最后女上男下咁抱住,一边磨擦一边套弄,紧张时候又识得暂停回气,ENJOY左好耐玩到饱饱先至爆发,爽到冇野讲,事后会继续按摩到落堂鐘响起,今时今日仲有咁既SERVICE都好难,此女女会KEEP住返食,CHING们不要错过。

**** Hidden Message *****

richard666 发表于 2015-11-12 08:53:44

lock 发表于 2015-11-12 08:55:12

看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

wolala1234 发表于 2015-11-12 08:57:07

很不错啊!!!

c6419579 发表于 2015-11-12 08:59:51

果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

lfco1982 发表于 2015-11-12 09:02:54

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ssjatqgah 发表于 2015-11-12 09:11:51

liqunyan123 发表于 2015-11-12 09:20:55

fffffffffffffffffffffffff

harry88720 发表于 2015-11-12 09:31:03

harry88720 发表于 2015-11-12 09:31:04

页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 平安#118 翻食之X女,分享一个月前的开苞及翻食REPORT