爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

广州沉船记

haliao8 发表于 2015-12-10 15:23:33 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
第二次去稳佢时,系一个夜晚,前2日我都有落bar,而且2晚都有机会去同女仔去开房,但系一谂到佢,我都系送D女仔翻屋企,当日有个女仔约我再去bar话谂陪我,但我都系拒绝佐,原来当你心入边有佐个人,你真系好难对其他女仔再去做D羊。
     book佐之后,我就即刻搭地铁出发,一谂到佢,我噶心跳得好快,就好似十五六岁第一次约佐暗恋已久噶女仔出黎。我感觉每一步都系轻盈愉快,但系越靠近便越紧张。
     当我入到去,我认真冲洗我身体每一处,连牙都刷埋,只求俾佢最好噶印象。全都搞定,都系未得,于是我就坐响休息椅上,睇电视玩手机都冇晒心情,呢半个钟仿如半个世纪,一分一秒都系难捱嘎。
     我先入到房,佢未到,我就训低等佢。过几分钟之后,佢就到了,我感觉我只手被拉佐,听到佢:我不喜欢这间房,我们换一间吧。银铃般声音,真系令人不能拒绝,只能乖乖跟佢走。其实就系对面间房,入到去,我坐响床边,佢坐响对面张凳。间房细,距离都系好近。
    佢双眼笑意盈盈,嘴角轻轻上扬,我亦望住佢,大家都冇出声,只系听到大家轻轻地呼气。片刻之后,佢块面迎上黎,当双唇之间距离约5公分时,佢合埋双眼,嘴仔都起。快接上时,我侧佐块面,避开佢噶吻。我轻轻地讲:你还记得我嘛?
    佢张开眼,笑住讲:我肯定记得啊。手指指住上次间房讲:我还记得是在那间房呢。跟住,佢靠过黎,少女特有调皮地笑住讲:你还亲了我。讲完之后,佢就坐响我大肶,望住我。此时此刻,我除住锡佢,我仲可以做羊。
    当双唇紧贴,我感觉到佢冇咬住牙。我便试探住伸佐条脷过去触碰佢条脷,佢冇抗拒,亦迎合。我地便抱紧亲吻。点解我地会系呢D地方相识?
    但我地双唇分开佐,我问佢:为什么你要做这个?佢显得好惊讶,佢笑住讲:还有为了什么?赚钱啊!我:以你的条件,你可以不用做这个啊。佢笑住问我:那我可以做什么啊?我讲:做什么都好,找个人包养都好啊。佢话:哪有人包养我啊?我又不漂亮,胸又小。我讲:那去隆啊。佢摇佐下头讲:我是不会为了别人去改变我的身体。而且我不喜欢被包养,我不想失去自由,我受不了对着了一个不喜欢的人一晚上,更加不会和他彻夜共枕。
     我鼓起佐勇气,认真甘问佢:那我包养你呢?你肯嘛?佢听佐之后显得好惊讶,笑住讲:为什么要包我啊?我又不漂亮。我讲:不行嘛?佢就讲:不知道,虽然你很年轻,长得也不错。但我不想靠别人生活,我自己能赚钱,为什么要靠别人?
     跟住佢话:你这么有钱,以后你肯定会不缺女人。我望住佢话:但是我喜欢你啊!跟住我同佢讲佐呢几日我落bar撞到D女,为佐佢最后全都放弃晒。但亦令佢觉得我系个花花公子,对佢噶钟意亦系随口up 。佢亦表示我识D都系猪朋狗友,话佢地带坏佐我。
     跟住我佢可吾可同佢开大,佢吾唔得,我就话响网上睇到可以,佢话,其他技师得,佢唔得,佢亦唔会同客人开大。我果时有D唔甘心,我就讲:多少钱?佢好认真甘讲:多少钱都不行。
    落钟之后,我地吻别佐三次,真系依依不舍。其中我锡锡下,又硬仲,佢就讲:你快走吧,不然就出不去了。我笑住讲:你看我多喜欢你。一分离,我对你的的思念,才下眉头却上龟头。佢听佐之后,笑住推佐我出去。最后一次,我按佢响走廊又锡多次。我约好佐听日要上佢噶头钟。
    因为佢太热门,所以我要好早预约先得。当晚我几乎5点先训,第二日我居然冇闹钟噶情况下,8点就醒佐,去稳部长,book佐佢。真系有D神奇,难道系真爱噶力量?
   第二日,我果时谂除佢条底,佢好惊讶甘按住话万一我失去理智点办。我好认真甘同佢讲:你,我是一定会操的,但不是现在,终有一天,我会让你自己爬上来。佢就开始笑,亦冇晒抵抗。佢跟住问我点解一定要屌佢。我谂佐下,笑住同佢讲:因为我觉得,操不到你,我的人生不完满。之后有系D拦拦锡锡。但后边我有D激恼佐佢,亦令到觉得我好花心,就系谂做爱,讲甘多野就系为佐扑佢。当我落钟时,我谂锡佢时,佢唔比,唔比都冇办法啦,点知成为佐个遗憾。
   翻去之后,我发现佢对我有D冷漠,亦觉得钟意佐一个技师会冇羊结果。我谂起 头文字D 入边杜汶泽对周杰伦讲佐句:你条女系做鸡噶。谂下谂下,我决定忘记佐佢,将佢噶微信同部长电话都删晒。
   半个月后,我因其他事去佐广州。我谂起佢,决定去稳佢。当我打电话去前台book时,得到一个消息:佢唔做啦。我听佐之后,我忽然间觉得心入边好似少佐D羊,疼苦一下子涌上心头,呼吸一下心都抽住甘。我觉得甘次我真系完全失去佐佢,连350蚊同佢见面噶机会都冇晒,佢不留一丝痕迹,就好似从来都冇出现过甘,我真系好后悔删佐佢噶微信。在人来人往噶街头,我一个人好似失佐魂甘,漫无目的甘行黎行去,人群中噶热闹,与我无关,仿佛隔佐条真空带。我搏命去打电话比前台,比部长,问佢噶联系方式,但系都得到噶系都系一句:不好意思。我拼命去寻找佢噶一丝痕迹,我只系谂知佢佐边,亲口祝福佢一句。却徒劳无功,无力感油然而生。
   夜晚永远系最难捱噶,日头有野做,起码可以分散下注意力。我训响床上,望住天花板,情不自禁谂起佐佢。我听住一首曾经与她一起听过噶歌,谂到我生命中完全失去佐佢,6尺高噶我,痛哭流泪。
   我仲记得佢同我讲过,佢会做到16年下半年,跟住就去稳份朝9晚5噶工。我果时仲同佢讲如果佢唔做呢个了,我会删晒佢噶联系方式。
    谂下谂下,我就觉得我谂通了。佢一定系撞到一个真心钟意,而且唔介意佢噶人。可能性好大,因为佢同有个客人关系好好,可能就系上次买pizz俾佢果只。我删佢一个原因系见佢同一个人视频噶截图,虽然见唔到噶样,直觉话我知系个男噶,我妒忌佐。
   我抹干眼泪,删佐净翻噶两张相。

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

枫飞羽 发表于 2015-12-10 15:23:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
当你背影消失在人海,不念不追,是我最好的祝福。你说过去不可抛弃,我希望不会是你的背负。明天太阳依然是那个太阳,而你是一个全新的你。前路并不平坦,希望你笑住前进,不走回头路。他日能再相逢,我只会视你为陌路人,待擦身而过,再望望你的背影。祝你幸福,W小姐。

jjpan 发表于 2015-12-10 15:24:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
因为囡囡曾经同我讲过,佢见到D人响网上评论佢,佢觉得自己好似样货品甘,而且有人po过佢张相,令到佢十分困扰。所以为佐尊重佢。之后话过po相,宜家就唔啦,唔好意思啦,甘多位。我亦被多位讲系小学鸡,打个飞机就要生要死,仲够胆叫自己做老司机。睇黎我仲系要继续努力

mais_qiang 发表于 2016-2-18 18:04:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖回帖好习惯

sheng999 发表于 2016-2-23 20:23:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
WEWQRTWETERTRET

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x

小喵貓 发表于 2016-6-6 02:09:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

小喵貓 发表于 2016-6-6 02:09:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

kkkkkk2001 发表于 2016-8-14 08:34:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是对楼主最大的报答,回帖有理

Eric321 发表于 2016-8-22 20:55:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

Eric321 发表于 2016-8-22 20:55:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复