Anonymous 发表于 2012-7-19 19:18:19

LH試左個大波妹

這幾天忙的很,不過終於有時間上去玩下啦,即時打比阿峰訂房。以上到去,岩好花街,就睇到大波156,就距啦。
156個樣幾靚,腰幼唔肥,只係唔太高,但整體身材唔錯,開波求其沖個涼先,乾淨啲嘛,攬吓錫吓。返上床,先唔做其他野,急住要嘆吓女女先,由頸開始錫,瀨對靚波,瀨咗好耐,再一路錫落去,食鮑,食完飽順勢錫埋大脾,由大脾再錫返上去再瀨波,女女已經濕晒,再玩埋指插,女女話頂唔順要做,試吓車先,又唔得喎。到女女同我做服務,吹咗一陣帶套,女上,叫床聲好正,插咗冇耐我都頂唔順爽爆第1Q。沖完返上床,女女同我錫全身再吹,吹咗好耐就叫佢停,又到我同女女做服務喇,大家身貼身互錫頸互摸,我用細路磨佢大脾,女女已經叫床,再瀨對波,女女話要帶套,男上一插,插咗幾野,有驚喜,女女竟然主動濕吻,仲俐疊俐重型大車,已經覺得女女嚟料,正呀,加快速度,車住爆埋第2Q,勁有AV做愛感覺。
156服務唔錯,有樣有身材,有機會返卓,報告完畢,睇相。

**** Hidden Message *****

x8497086 发表于 2012-8-1 19:15:56

aaaaaaaaaaaa

jason168168 发表于 2012-8-1 20:22:01

nnnnnnnnnnnn

tanhuanan 发表于 2012-8-1 21:43:38

回帖看图。。。。。。。。。。。

xxxbbb 发表于 2012-8-2 07:34:37

cfjkl,ggbkl

worm-x 发表于 2012-8-2 09:23:41

你让哥爽个够啊10

woxin 发表于 2012-8-2 15:52:31

fffffffffffffffffffffffffffffffffff

samking 发表于 2012-8-2 22:51:43

热负荷有几分几节课来了

feng874 发表于 2012-8-3 01:12:04

seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

lee3084409 发表于 2012-8-3 03:03:12

LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
页: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: LH試左個大波妹